0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
AKNHD Кухненска Мивка Caddy Многослоен Въртящ се Държач Гъба За Мивки, Смесител за Баня-Окачен Водосточни Фурна Багажник Аксесоари за Мивки Органайзер (Цвят: сив)

AKNHD Кухненска Мивка Caddy Многослоен Въртящ се Държач Гъба За Мивки, Смесител за Баня-Окачен Водосточни Фурна Багажник Аксесоари за

BGN 3.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Той е подходящ не само за съхраняване на гъби, четки, дезинфектант за ръце и препарат, но също така е снабден с релси за окачване на кърпи. □ - Добрият избор за съхранение на малки предмети в кухнята и в банята, като сапун, гъба и т.н. Конструкцията на свободно въртене □ три части могат свободно да се върти, че е лесно да се вземе. Материал □ABS, добра носеща способност. □ Куха конструкция, куха в долната част, окачена и дренируемая.Той е подходящ не само за съхраняване на гъби, четки, дезинфектант за ръце и препарат, но също така е снабден с релси за окачване на кърпи. □ - Добрият избор за съхранение на малки предмети в кухнята и в банята, като сапун, гъба и т.н. Конструкцията на свободно въртене □ три части могат свободно да се върти, че е лесно да се вземе. Материал □ABS, добра носеща способност. □ Куха конструкция, куха долу, окачена и дренируемая. Размер : както е показано Материал : ABS Цвят : СИВ, син Количество : 1бр.

Общи свойства

Добавки за продукти