0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Детска Купа с надпис да Ядеш и да учат Tritan Design, Дания, 10 Мл | Детска Купа за ядки, Без Бисфенол А | Небьющаяся Купа за закуски, за хранене на детето | Посуда и прибори за ?

Детска Купа с надпис да Ядеш и да учат Tritan Design, Дания, 10 Мл | Детска Купа за ядки, Без Бисфенол А | Небьющаяся Купа за закуски,

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Небьющийся : без счупвания.Да ЯДЕШ и да УЧАТ : Абсолютно любимо ястие деца.Това позволява на децата да научат азбуката.От 0 до 99 години : замени с аксесоари детска чаша за пиене или слама чашка.С монограм/инициалом : идеален подарък за всички бебета и деца.Материал : tritan.Не съдържа BPA, BPS, EA може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина.Опазване на околната среда : Запазване на пластмасова и еднократна опаковка, с помощта на тази купа за деца, направени от тритана и е подходяща за закуска и лека закуска.ФУНКЦИОНАЛНА И стилна : Купа за деца "да Ядеш и да учат" е предназначена за това, че децата да могат да научат азбуки, както и да я използва като купички за закуски, купички за ядки или салата. Тя може да се превърне в идеален подарък на детски празник, рожден ден. 100% ЗАЩИТА ОТ ПАДАНЕ : ние използваме най-добрите материали.За разлика от еднократна употреба, за тази детска купа не е склонен да падне, не съдържа BPA и BPS и могат да се мият в миялна машина, което ще спести вашето време след обилна вечеря.Материал : Детска купата е изработена от тритана, който не е разбит. Капацитет : 10 грама. ДАТСКИ ДИЗАЙН : Детски купа, разработена от датски дизайнерски компания Design Letters в минималистичном скандинавския дизайн.Опазване на околната среда : Запазване на пластмасова и еднократна опаковка, с помощта на тази купа за деца, направени от тритана и е подходяща за закуска и лека закуска.ФУНКЦИОНАЛНА И стилна : Купа за деца "да Ядеш и да учат" е предназначена за това, че децата да могат да научат азбуки, както и да я използва като купички за закуски, купички за ядки или салата. Тя може да се превърне в идеален подарък на детски празник, рожден ден. 100% ЗАЩИТА ОТ ПАДАНЕ : ние използваме най-добрите материали.За разлика от еднократна употреба, за тази детска купа не е склонен да падне, не съдържа BPA и BPS и могат да се мият в миялна машина, което ще спести вашето време след обилна вечеря.Материал : Детска купата е изработена от тритана, който не е разбит. Капацитет : 10 грама. ДАТСКИ ДИЗАЙН : Детски купа, разработена от датски дизайнерски компания Design Letters в минималистичном скандинавския дизайн.

Общи свойства

Добавки за продукти