0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
LALAFINA 30 бр. Лозов За изграждане на Бърза Салонная Присаждане на Кристал Лепило За Удължаване на Мигли Кръгла Поставка за Броя Лепило За Изграждане Придава Грешен Об?

LALAFINA 30 бр. Лозов За изграждане на Бърза Салонная Присаждане на Кристал Лепило За Удължаване на Мигли Кръгла Поставка за Броя Лепило

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Лепило за удължаване на мигли, нефрит, камъни, инструменти за изграждане на миглите, за да проверите за удължаване на мигли, държач за удължаване на мигли, лепило за удължаване на мигли, поставка за табели : Присадени мигли, прозрачни стъклени кристални уплътнения, инструменти, уплътнители, кръгъл тампон за грим.Присадени инструменти за изграждане на миглите : Това може да бъде широко използван в много случаи, когато се изисква грим, особено за парти в чест на Хелоуин, грим, селфи.Държач за удължаване на мигли, стъклена тампон за присаждане на мигли няма да бъде лесна, многократно и удобен за използване.Кръгли силиконови възглавнички за мигли : преносим размер и индивидуална опаковка, за лесно носене и съхранение.Изискан размер, което позволява да го използвате на частни лица или професионалисти.Накладки за удължаване на миглите : Те могат да се използват широко в много случаи, когато се изисква грим, особено за парти в чест на Хелоуин, грим, селфи, сватбени снимки.Пратката включва 30 х накладки за удължаване на миглите Характеристики -Преносим размер и индивидуална опаковка, за лесно носене и съхранение.Изискан размер, което позволява да го използвате за частни лица или професионални накладки за мигли. - Размер : около 3 х 3 х 0,3 см подложки за удължаване на миглите. - Материал : силикон гел подложки за удължаване на миглите. - Това може да бъде широко използван в много случаи, когато се изисква грим, особено за парти в чест на Хелоуин, грим, селфи, сватбени снимки, ваксинации подложки за мигли. - Стъклен панел за изграждане на миглите няма да бъде лесна, многократна употреба и за използване на кръгли силиконови облицовки за мигли. - Цвят : прозрачен накладки за удължаване на миглите. -Той е изработен от висококачествен силикон, елегантен и деликатен предпазва вашите мигли от повреди, а също така може да направи миглите са натурални, лесно за използване на силикон притежателя на миглите. -Лепило дълго държани на подушечке и бързо изсъхва.Това ще ви спести много лепило с течение на времето, лепило агент на уплътнението за удължаване на миглите.силиконови облицовки за мигли Информация за стоки Прозрачен материал за изграждане на миглите, безопасен за използване.Това е и съхранява. табела-стойка за мигли Това силиконови подложки за присаждане на мигли. тава за удължаване на мигли, Предназначени за професионална или домашна употреба. инструменти за изграждане на миглите Това, за многократна употреба i. притежателя лепило за присаждане на мигли Напълно отговаря на изискванията за красота.

Общи свойства

Добавки за продукти