0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Комплект от 20 бр. гайки за джанти накрайници 1/2, 2 БР. Гайки За Мида - Обща дължина 1,4 - Коническое седло - Шестигранник 13/16 (Хром)

Комплект от 20 бр. гайки за джанти накрайници 1/2, 2 БР. Гайки За Мида - Обща дължина 1,4 - Коническое седло - Шестигранник 13/16 (Хром)

BGN 11.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Размер : Размер на резба 1/2 ", Шестограмен ключ 13/16", с обща дължина 1,4 инча, ширина / Диаметр0,91".СТИЛ : Коническое седалка 60 градуса, жълъд от 2 бр. Материал : Тройно покритие хром с основните слоеве от мед, никел и хром, за да се гарантира изключителна здравина, красота и устойчивост на корозия.Е изработен от стомана студено коване и топлинна обработка за постигане на надеждна здравина и издръжливост.СИГУРНОСТ : Продуктът е произведен и тестван според най-високите стандарти, за да отговарят на качеството на OEM.Боя няма да е лесно отваливаться.В КОМПЛЕКТА са включени : 20 PCS Хромированных гайки с Изпъкнала Мида-фитил от затворен тип.Идва в нашата оригиналната опаковка премиум-клас.Размер : Размер на резба 1/2 ", Шестограмен ключ 13/16", с обща дължина 1,4 инча, ширина / Диаметр0,91".СТИЛ : Коническое седалка 60 градуса, жълъд от 2 бр. Материал : Тройно покритие хром с основните слоеве от мед, никел и хром, за да се гарантира изключителна здравина, красота и устойчивост на корозия.Е изработен от стомана студено коване и топлинна обработка за постигане на надеждна здравина и издръжливост.СИГУРНОСТ : Продуктът е произведен и тестван според най-високите стандарти, за да отговарят на качеството на OEM.Боя няма да е лесно отваливаться.В КОМПЛЕКТА са включени : 20 PCS Хромированных гайки с Изпъкнала Мида-фитил от затворен тип.Идва в нашата оригиналната опаковка премиум-клас.Комплект от 20 броя гайки за джанти накрайници 1/2", 2 БР. гайки за Мида - Обща дължина 1,4 инча - Коническое седло - шестигранник 13/16 инча (хром).

Общи свойства

Добавки за продукти