0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
30 Опаковки Сверхмощных гъби за миене на съдове, Гъба за миене на съдове, най-Добрите Гъби за миене на съдове, Гъба За миене на съдове Без Драскотини, Гъба за миене на ?

30 Опаковки Сверхмощных гъби за миене на съдове, Гъба за миене на съдове, най-Добрите Гъби за миене на съдове, Гъба За миене на съдове

BGN 3.00
Налично за поръчка

Брой продукти

【Бърза доставка】 7-20 дни!!!!!За да изберете по-бърза логистика за вас.Гъба за миене на съдове Xiloccer повишена здравина, по-добре се вписват в ръка и повишават трайността на гъба.Трае по-дълго от вашата обикновена гъба. 【Бързосъхнеща и множество】 Гъба за миене на съдове, по-здрави материали, най-добрата конструкция, отколкото при повечето гъби.Гъба за миене на съдове, бързосъхнеща, предназначени за това, че никога няма мирис. 【Бързо почистване】 Здрава гъба-пилинг за почистване премахва устойчив каша с всички кухненски повърхности.Лесно почистване на Еко-гъба-ексфолианти почистват стените, подовете и работните повърхности. 【Не се драска】, Подходящи за лесно почистване на мазни чинии, бързо почистване, без драскотини.Просто почистете кухнята, тенджери и тигани, барбекю, пещ, скари, кухненски плочки, гараж, кола, маса за хранене, купички за домашни любимци, печки, газови печки, мивки, домакински уреди, санитарен възел, градински аксесоари, мивка и още много други - и всичко това на една гъба. 【Многоцелеви】 Е идеална за общо почистване и тежки работи, като миене на съдове и домакински уреди.Също така е идеален подарък за домакинството.Улесни си домакинска работа и пазаруване гъба за миялна машина, която ще направи цялата работа за вас. 【Бърза доставка】 7-20 дни!!!!!За да изберете по-бърза логистика за вас.Гъба за миене на съдове Xiloccer повишена здравина, по-добре се вписват в ръка и повишават трайността на гъба.Трае по-дълго от вашата обикновена гъба. 【Бързосъхнеща и множество】 Гъба за миене на съдове, по-здрави материали, най-добрата конструкция, отколкото при повечето гъби.Гъба за миене на съдове, бързосъхнеща, предназначени за това, че никога няма мирис. 【Бързо почистване】 Здрава гъба-пилинг за почистване премахва устойчив каша с всички кухненски повърхности.Лесно почистване на Еко-гъба-ексфолианти почистват стените, подовете и работните повърхности. 【Не се драска】, Подходящи за лесно почистване на мазни чинии, бързо почистване, без драскотини.Просто почистете кухнята, тенджери и тигани, барбекю, пещ, скари, кухненски плочки, гараж, кола, маса за хранене, купички за домашни любимци, печки, газови печки, мивки, домакински уреди, санитарен възел, градински аксесоари, мивка и още много други - и всичко това на една гъба. 【Многоцелеви】 Е идеална за общо почистване и тежки работи, като миене на съдове и домакински уреди.Също така е идеален подарък за домакинството.Улесни си домакинска работа и пазаруване гъба за миялна машина, която ще направи цялата работа за вас.

Общи свойства

Добавки за продукти