0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Hemoton 2 бр., Двухзубая Сгъваема четка за коса за мъже, четка за коса, за Жени, Пътна Гребен за Коса, Имат Гребен за деца, Гребен за Разнищване на косата, Ръчно Гребен за К?

Hemoton 2 бр., Двухзубая Сгъваема четка за коса за мъже, четка за коса, за Жени, Пътна Гребен за Коса, Имат Гребен за деца, Гребен за

BGN 31.52
Налично за поръчка

Брой продукти

Малка сгъваема четка за коса : Тази преносима гребен за коса е твърда и устойчива, ще устои на ежедневното използване или пътуване.Гребен за мустаци : Приятна и здрава гребен за ежедневна грижа за косата, не надраскване на кожата на главата.Любима гребен мъже или жени за пътуване, кола или офис за по-бързо грижи.Салонная гребен за коса : Този практичен сгъваем гребенчатый инструмент има два вида гребенчатых на зъбите, които са подходящи както за преките, така и за завитых на косата.Четка за плетене на косата : Мини-версия на сгъваем гребен с малка четка, с която лесно се носи с себе си, тя е с малки размери и е удобен за съхранение, можете да го сложите в джоба или чантата.Гребен за пътуване прически : Идеален за лична домашна употреба, за професионална употреба в козметичен салон и на други места. Малка сгъваема четка за коса : Тази преносима гребен за коса здрава и трайна, ще устои на ежедневното използване или пътуване.Гребен за мустаци : Приятна и здрава гребен за ежедневна грижа за косата, не надраскване на кожата на главата.Любима гребен мъже или жени за пътуване, кола или офис за по-бързо грижи.Салонная гребен за коса : Този практичен сгъваем гребенчатый инструмент има два вида гребенчатых на зъбите, които са подходящи както за преките, така и за завитых на косата.Четка за плетене на косата : Мини-версия на сгъваем гребен с малка четка, с която лесно се носи с себе си, тя е с малки размери и е удобен за съхранение, можете да го сложите в джоба или чантата.Гребен за пътуване прически : Идеален за лична домашна употреба, за професионална употреба в козметичен салон и на други места.Осъществяване списък 2 х гребени Характеристики -Размер : 21,20 X2,30 X0,50 см / 8,33 X0,90 X0 пътна гребен. -Цвят : Сгъваема четка за коса различни цветове-Материал : PP, ABS имат гребен за деца, Фризьорски салон сгъваема гребен с фини довършителни и от висококачествен материал, тя може да стане по време на салонной сгъваем гребен. -Този практичен сгъваем гребенчатый инструмент има два вида гребенчатых на зъбите, които са подходящи както за преките, така и за завитых коса мелкозубой гребен. - Сгъваема стил дава възможност за лесно сгъване за носене в предния джоб, много удобна четка за коса за директно навийте. - Салонная гребен за коса-малка и по-удобно, тя не заема твърде много място при сгъване на гребени. - Тази преносима гребен за коса е твърда и устойчива, ще устои на ежедневното използване или четка за коса с двойно предназначение за пътуване.Описание на продукта Сгъваема четка за коса, за жени и за мъже Изискан изработка на изработка осигурява дълъг срок на експлоатация и са удобни за използване.гребен за коса, за жени и за мъже Гребени ще отговорят на вашите различни изисквания за грижа за косата. гребен за фризьорски пътуване Перфектен фризьорски инструмент за you.travel гребен Те ще ви помогнат лесно пригладить и да приведе в ред косата си. закачка гребени за жени са Направени от добър материал, издръжлив и практични.

Общи свойства

Добавки за продукти