0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
DOITOOL 4 бр., Гребен с широки Зъби, Гребен за Разнищване на Къдрава коса, Мъжки Гребен за Коса, Шнола за Коса, за Жени, Гребен за Фризьорски салон, Антистатик Гребен за ко?

DOITOOL 4 бр., Гребен с широки Зъби, Гребен за Разнищване на Къдрава коса, Мъжки Гребен за Коса, Шнола за Коса, за Жени, Гребен за Фризьорски

BGN 10.02
Налично за поръчка

Брой продукти

Аксесоари за расчесок на заколках за коса - Дизайн с широки зъбци, който може да приглаживать косата, не се дърпа и не разрушаването им, а също и не позволява на косата лесно падат.ФРИЗЬОРСКИ ГРЕБЕН - любимата жена гребен за пътуване, кола или офис за по-бързо грижи.ГРЕБЕН за МУСТАЦИ - практичен и красив, може да направи тази гребен с широки зъбци хубав подарък на своите близки.ГРЕБЕН за РАЗНИЩВАНЕ - Тези пити могат да се използват за масаж на кожата на главата по време на вържете косата, не само за това, за да ги направят по-гладки, но и за правилното грижи за кожата на главата.ГРЕБЕНИ ЗА КОСА ЗА ЖЕНИТЕ - Те се плъзгат по косата, добре се усещат на кожата на главата и бързо се отмива.Аксесоари за расчесок на заколках за коса - Дизайн с широки зъбци, който може да приглаживать косата, не се дърпа и не разрушаването им, а също и не позволява на косата лесно падат.ФРИЗЬОРСКИ ГРЕБЕН - любимата жена гребен за пътуване, кола или офис за по-бързо грижи.ГРЕБЕН за МУСТАЦИ - практичен и красив, може да направи тази гребен с широки зъбци хубав подарък на своите близки.ГРЕБЕН за РАЗНИЩВАНЕ - Тези пити могат да се използват за масаж на кожата на главата по време на вържете косата, не само за това, за да ги направят по-гладки, но и за правилното грижи за кожата на главата.ГРЕБЕНИ ЗА КОСА ЗА ЖЕНИТЕ - Те се плъзгат по косата, добре се усещат на кожата на главата и бързо се отмива.Списък на пакетите 4 x Гребени Особености -Материал : Акрил гребен премиум-клас. -Цвят : Гребен за изглаждане на косата с различни цветове Размер : около 11,50 X5,50 X0,50 см / 4,52 X2,16 X0 Гребен за сватбената фаты. - Техният дизайн е лесно, но продуктът е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство при чесане. - Удобни гребени, които няма да навредят на кожата на главата, да ви даде добър опит в използването на четка за коса за мъже. - Те също могат да станат добър избор за подарък за вашите приятели, им се радвате акрилна четка за коса. - Те са леки в теглото, които могат да се използват за пътуване или отивате на началната салонную четка за коса за прически. - Практичен и красив, може да направи тази гребен с широки зъбци хубав подарък на своите близки, гребен за коса за жени.Информация за стоки, Четка за разнищване на Тези прости и практични гребени за коса с широки зъбци, изработени от висококачествен материал, издръжлив продукт и безопасно.Френска гребен С мека и гладка зъби ще ви осигури комфорт, подходящ за дома или интериора. мъжки гребен за подстригване има добър ефект употреба. мъжки гребени за оформяне на брада, малък размер, вие ще се чувствате спокойно и лесно да ги държи.

Общи свойства

Добавки за продукти