0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
mmknlrm Мъжки Шал с топъл и Грелкой за врата, Зимен Шал, Топла Уютна Мека, Масажна Обвивка за врата С топъл, лек (Сив, Без размер)

mmknlrm Мъжки Шал с топъл и Грелкой за врата, Зимен Шал, Топла Уютна Мека, Масажна Обвивка за врата С топъл, лек (Сив, Без размер)

BGN 6.98
Налично за поръчка

Брой продукти

【3 Настройки на температурата】 : Трехскоростной превключвател за контрол на температурата за регулиране контрол на температурата по желание с един бутон за включване, насладете се на топло за щастие по всяко време и на всяко място.СВЕТЛИНА : Зелен : 45 ℃, син : 55 ℃, червено : 60 ℃. 【USB захранване】 : Включете този шал в блок за захранване, така че по всяко време се затопли, или го включете към USB за удобство на използване (захранване в комплекта не са включени). 【Приятна за кожата и удобна】 : Селективни удобна материя, високо качество норковый кадифе, нежен на допир, топло и дишащи, приятни за кожата и удобна.Много стилно. 【2 функции 】 : Отопление. температурата на 45-60 ℃, предпазва врата.Дължина : 86 см Ширина : 10 виж 【Безопасно използване на 】 : Ниско напрежение 5 v, е много безопасно да се използва.Мултиплен система за защита на сигурността, притежава само топлина, но не и електричество.Какво получавате : 1 бр. с топъл шал.

Общи свойства

Добавки за продукти