0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Натурален крем за очи Besokuse, Овлажняващи Кремове за очи, Овлажняващ крем за очи против Стареене и Осветляющий Грижа за очите ви от Тъмните кръгове, Подпухналостта, Ф?

Натурален крем за очи Besokuse, Овлажняващи Кремове за очи, Овлажняващ крем за очи против Стареене и Осветляющий Грижа за очите ви от

BGN 49.39
Налично за поръчка

Брой продукти

↕ Премахва подпухналостта и торбички под очите : Редовната употреба на този крем за очи може да помогне за намаляване на подпухналостта на очите, дневна умора или тъмни торбички.Изсветлява пачи крак.Подобрете състоянието на кожата.Намалява бръчките и торбичките под очите, давайки им по-младежки вид. ↕ Повишава еластичността на кожата : Този крем за очи може да се хидратира стегната кожа около очите.Той може да смекчи фини бръчки, намаляване на тъмните кръгове и да се направи очите ви по-млади и ярки. ↕ Освежаващо и нелипкий : Нашият крем за очи е много освежаващо и нелипкий, че ви позволява да не изпитват натоварването върху кожата и дава усещане за комфорт при използване. ↕Начин на употреба : Вземете необходимото количество есенция и нанесете я върху кожата около очите.Внимателно нанесете го върху кожата около очите.Леко докоснете по кожата с върховете на пръстите си, за да копър се абсорбира. ↕ Е подходящ за всяка кожа : Нашите крем за очи е безопасна за чувствителна кожа.Редовната употреба на този крем за очи ще премахне сухота и грапавост, както и ще се намали загубата на влага от кожата около очите. ↕ Премахва подпухналостта и торбички под очите : Редовната употреба на този крем за очи може да помогне за намаляване на подпухналостта на очите, дневна умора или тъмни торбички.Изсветлява пачи крак.Подобрете състоянието на кожата.Намалява бръчките и торбичките под очите, давайки им по-младежки вид. ↕ Повишава еластичността на кожата : Този крем за очи може да се хидратира стегната кожа около очите.Той може да смекчи фини бръчки, намаляване на тъмните кръгове и да се направи очите ви по-млади и ярки. ↕ Освежаващо и нелипкий : Нашият крем за очи е много освежаващо и нелипкий, че ви позволява да не изпитват натоварването върху кожата и дава усещане за комфорт при използване. ↕Начин на употреба : Вземете необходимото количество есенция и нанесете я върху кожата около очите.Внимателно нанесете го върху кожата около очите.Леко докоснете по кожата с върховете на пръстите си, за да копър се абсорбира. ↕ Е подходящ за всяка кожа : Нашите крем за очи е безопасна за чувствителна кожа.Редовната употреба на този крем за очи ще премахне сухота и грапавост, както и ще се намали загубата на влага от кожата около очите.Описание : Този анти-стареене крем за очи помага за премахване на подпухналост, дневна умора или по-тъмни чанти, намаляване на фини бръчки около очите и освежаване на очите си, като им се даде по-младежки вид.Спецификация : нето Съдържание : 15 мл Тегло : около 35 г Характеристики на продукта : Бързо намалява тъмните кръгове, торбички под очите и бръчки Списък на опаковката : крем за очи * 1 Забележка : 1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Общи свойства

Net content:
15ML
Weight:
about 35g
Product Features:
Quickly reduce dark circles, eye bags, and eye wrinkles
Packing List:
eye cream * 1:
Note:
1. Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Добавки за продукти