0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Mobestech 2 бр Източване на Чаши с Дървени Практични Куки X, За Съхранение на Вода в Масичка Дома См с главата Надолу, Бяла Farm Полк Чаша за Бижута Домакински Закачалка Сли?

Mobestech 2 бр Източване на Чаши с Дървени Практични Куки X, За Съхранение на Вода в Масичка Дома См с главата Надолу, Бяла Farm Полк

BGN 11.99
Налично за поръчка

Брой продукти

пластмасата.ПОСТАВКА за ИЗТОЧВАНЕ на ЧАШИ - дисплей или място за съхранение на кухненските багажник, масичката за кафе или килера.Поставка за ЧАШИ за ИЗТОЧВАНЕ на ВОДАТА - за забавление на приятелите и семейството си.Подходящи за дома, кафенета, хотели и ресторанти.ПРОСТ ТАВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЧАШИ - прост и елегантен.Идеални за украса на дома или за съхранение във винен шкаф.Дървена поставка за чаши - избор на материали, лесно е деформиран, не е лесно да избледняват, дълго време на употреба, безопасно i. срок за ИЗТОЧВАНЕ на чаши - Изработени от висококачествена дървесина, поставка за чаши - от пластмаса.ПОСТАВКА за ИЗТОЧВАНЕ на ЧАШИ - дисплей или място за съхранение на кухненските багажник, масичката за кафе или килера.ДЪРЖАЧ за СЛИВНЫХ ЧАШИ - за забавление на приятелите и семейството си.Подходящи за дома, кафенета, хотели и ресторанти.ПРОСТ ТАВА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЧАШИ - прост и елегантен.Идеални за украса на дома или за съхранение във винен шкаф.Дървена поставка за чаши - избор на материали, лесно е деформиран, не е лесно да избледняват, дълго време на употреба, безопасно i. срок за ИЗТОЧВАНЕ на ЧАШИ - е Направена от висококачествен дървен материал, поставка за чаши i. Предпоставка Списък 2 x поставка за чаши Характеристики -Подходящ за клуб, бар, кухня, хол, офис и други места.Добър кухненски помощник за всяка домакиня, дървен държач за чаши. - Цвят : колие с цвят на дърво, Подвешенное на дървото. -Той има прост и модерен дизайн, елегантен и практичен, чудесна декорация за дома бижута на притежателя. - Изработен от дървен материал и практичен, лесен за употреба домакински поставка за чаши. - Лесна и стилна форма, удобен и практичен дизайн, като път за създаване на добра стойка за съхранение на чаши. - Размер : 32.00 X12.50 X12.50 см. /12.58 X4.91 X4.91in дървена поставка за чаши. - Домакински поставка за източване на чаши, може бързо да се отцеди водата и спаси чаша сухи от дърво чаши кафе. - Материал : дървена поставка за чаши за чай.Информация за стоки, Кука за кафе чаши дърво Им е удобно да използвате и за почистване, той осигурява чистота и чистота в дома и предпазва вашата чаша от падане.Сушилня за чаши кафе на Можете да я поставите на масата, тя е малка и спестява пространство в дома си.едно кафеено дърво за steins Този предмет представлява поставка за чаши за вода, направени от дърво и светлина.

Общи свойства

Добавки за продукти