0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Преносим Термален Обяд-бокс, 304 Неръждаема Стомана, 3-Слойный Фланец през Цялата Изолационен Bento-Бокс За работа, Отдих, спорт, къмпинг, Пикници и за Пътуване (ЗЕЛЕН), П?

Преносим Термален Обяд-бокс, 304 Неръждаема Стомана, 3-Слойный Фланец през Цялата Изолационен Bento-Бокс За работа, Отдих, спорт, къмпинг,

BGN 11.30
Налично за поръчка

Брой продукти

Дизайн на заключване : От двете страни на обяд-бокс разполага с предпазен заключване, че можете да затегнете с едно щракване, така че няма нужда да се притеснявате за това, че на обяд-бокс ще отслабне.Не е нужно да се притеснявате за това, че течността ще се пролее от кутията за обяд.Два замъка от двете страни на контейнера могат да бъдат надеждно заключени.Сгъваема обтегач лесно се отваря и затваря, както и лесно за почистване. през цялата обяд-бокс с топлоизолация от неръждаема стомана 304.С вентилационни отвори : Използвайки принципа на тенджера под налягане, преносимо отдушник може да се запечата с натискане на него, при отваряне на капака, първо трябва да отворите отдушник отгоре, за да отворите капака.h box запечатани обяд-бокс crisper розов цвят.Фланец : Силикон о-пръстен вътре, което утолщено и разширява и свързва с пластмаса като цяло, лесно пада и има по-добра герметичностью и ефект за запазване на топлината.Висококачествен материал : Вътрешна подложка на кутията за обяд е изработен от неръждаема пластове от неръждаема стомана 304, както и огледално покритие добре полирани и лесно за почистване.Храната?безопасни материали, надеждни и издръжливи, могат да предоставят на здравето на вас и вашето семейство.Професионално производство, изящна изработка, висока ефективност, стабилна производителност и висока надеждност.Преносим : Огъната дръжка дизайн, по-удобен, лесно се носи с себе си, може да вдавливать и преса, когато тя не се използва, изискан дизайн и щедър, и тя не заема място.Малките си размери и тегло, подходящи за използване в дома, в офиса, класната стая или на открито, както и за работа, отдих, спорт, къмпинг, пикници и за пътуване.Можете да сложите обяд-бокс в пакет, който е лесен за използване и почистване. 1. Дизайн на заключване : От двете страни на кутията за обяд има конструкцията на предпазителя, който може да се заключва, ключът, без да се притеснявате, че кутията за обяд ще отслабне. 2. С вентиляционным дупка : В съответствие с принципа на работа на тенджера под налягане преносимо отдушник може да запечата натискане.При отварянето на капачката, преди да отворите капака, трябва да се отвори горния отдушник. 3. печат : вътрешно силиконово о-пръстен утолщено и разширява, и то се свързва с пластмаса като цяло.Му лесно отвалить, но ефект запечатване и топлоизолации по-добре. 4. Висококачествени материали : Подложка за обяд-бокса е изработен от неръждаема пластове от неръждаема стомана 304.Огледално покритие добре полирани и лесен за почистване. 5. Преносимост : Извита дръжка, конструирана така, че да му е по-удобно и лесно да носите със себе си.Може да преса навътре и навън, когато не се използва.Изискан Дизайн и щедър, той не заема много място.

Общи свойства

Добавки за продукти