0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Тегло бандажи Elite Athlete Power Bands, 3 скоба за тежки тежести, които са отлични за допълнителни набирания и навеждане, както и за подобряване на съпротива при преминаване о?

Тегло бандажи Elite Athlete Power Bands, 3 скоба за тежки тежести, които са отлични за допълнителни набирания и навеждане, както и за

BGN 3.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Тренировка спортист / Тренировка за функционална годност. ★ Съпротива са идеални за извършване на спомагателни набирания и навеждане. ★ Чудесно за силните спортисти, които искат да обновите своя комплект Elite Athlete средно тегло. ★ Съпротива от една лента до следващата е по-точен, като предоставя по-добра прогресирането на съпротива.Вече не е необходимо да се напрягам, за да издържат по-голяма тежест ленти на съпротива.Гаранция за удовлетвореност : Свържете се с нас за повече гаранции за връщане / замяна в рамките на 30 дни от датата на покупката, ако те не ви харесват.Тренировка спортист / Тренировка за функционална годност. ★ Съпротива са идеални за извършване на спомагателни набирания и навеждане. ★ Чудесно за силните спортисти, които искат да обновите своя комплект Elite Athlete средно тегло. ★ Съпротива от една лента до следващата е по-точен, като предоставя по-добра прогресирането на съпротива.Вече не е необходимо да се напрягам, за да издържат по-голяма тежест ленти на съпротива.Гаранция за удовлетвореност : Свържете се с нас за повече гаранции за връщане / замяна в рамките на 30 дни от датата на покупката, ако те не ви харесват.

Общи свойства

Добавки за продукти