0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Автомобилна поставка за Чаши Lopnord, стойка за телефон, поставка за Чаши-Удължител за кола за iPhone 14 Pro Max 13/Samsung Galaxy S22/S21, поставка за Чаши-Удължител за автомобилни аксес?

Автомобилна поставка за Чаши Lopnord, стойка за телефон, поставка за Чаши-Удължител за кола за iPhone 14 Pro Max 13/Samsung Galaxy S22/S21,

BGN 0.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Лесна инсталация, не изисква сложни инструменти. ☑ Обновена версия на мултифункционалност : държач за мобилен телефон / чаши 2 в 1, най-лесният и удобен, използвайте всяко място в колата си с ума.Перфектната комбинация от две функции, което позволява пълноценно използване на всяко място в колата, което го прави по-чисти, удобни и безопасни за управление.Съвместим с 18-40 унции Hydro Flask, бутилки и чаши YETI, Nalgene (Забележка : Не е подходящ за подстаканников уникална форма, с остри ъгли, капаци, които наклон нагоре или навътре). Расширяемое основата е инсталиран в повечето автомобилни подстаканников, подходящ за чаши с диаметър ≤ 3,14 инча.Лесна инсталация, не изисква сложни инструменти. Съвместима с вашите 4-7-инчови устройства, не е съвместим с телефони с размери над 7 инча 2.Не е подходящ за чаши с неправилна форма. ? Моля, потвърдете, подходяща за размера на вашето устройство за нашите продукти. Поставка за чаши, подходящи за бутилки с диаметър до 3,14 инча.Той е траен и е поставен на поставка за чаши за кола, автомобил, камион, неблагодарна или количка за голф.Устойчива на триъгълна инсталация, не се страхува от удар. ☑Завъртане на 360 градуса Притежател на чаша за телефон може да се върти на 360 ° и се регулира в съответствие с желаното от вас положение.Устойчива на триъгълна инсталация, не се страхува от удар.Перфектната комбинация от две функции, което позволява пълноценно използване на всяко място в колата, което го прави по-чисти, удобни и безопасни за управление.Ние се появи на светлина с идеята да предложим на нашите клиенти по-креативни, издръжливи и удобни продукти.Съвместим с 18-40 унции Hydro Flask, бутилки и чаши YETI, Nalgene (Забележка : Не е подходящ за подстаканников уникална форма, с остри ъгли, капаци, които наклон нагоре или навътре).С Lopnord вашият живот и пътуването ще е по-добре, отколкото когато и да било!. Расширяемое основата е инсталиран в повечето автомобилни подстаканников, подходящ за чаши с диаметър ≤ 3,14 инча.

Общи свойства

Добавки за продукти