0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Нощна Лампа JASMINER Настолна Лампа от Твърда Смола със Сензорен контрол за Хол, Спалня с Портове за зареждане на USB C & A Малко Шкафче За Четене В Офиса Дървена Бяла (Круш?

Нощна Лампа JASMINER Настолна Лампа от Твърда Смола със Сензорен контрол за Хол, Спалня с Портове за зареждане на USB C & A Малко Шкафче

BGN 0.67
Налично за поръчка

Брой продукти

【Минималистичен уникален дизайн за дома】 - всяка лампа е направена от парафин естествена смола на естествено консервиране, уникална текстура, специална технология, благодарение на което лампа, независимо от това дали гори или не, може да бъде най-доброто украшение, а също така се използва като нощни лампи, прикроватной нощни шкафчета, муфа, настолна лампа и е подходящ е за хол, спалня, офис, кабинет, детска стая или в общежитието на колежа. 【Лесна употреба】 Пълноценната нощна лампа с 4 настройки (ниска, средна, висока, изключен). Сензорен източник на захранване, посочен в UL, прави се на сетивно настолна лампа, по-сигурни и дълготрайни.Идеален за вашите възрастни баби и дядовци и малки деца.Просто докоснете основание сензорна лампа, за да го включите и регулиране ниво на осветление. 【Практични портове за зареждане на USB PD】 Тази настолна лампа с 3-трети страни, на допир е 2 вградени висококачествени порта за зареждане на USB PD (5 В /2.0 А).Независимо от това, включена настолна лампа или изключена, можете да зареждате вашия телефон, ipad, слушалки, усилвател, високоговорител или друга електроника. ". 【Информация за продукта】 Много лесно да се съберат крушка в комплект комплектът включва led лампа E26 Размер на продукта в сглобени : диаметър 5,8 инча * пълна височина 15,5 инча Съвет : за монтаж трябва да се обърнат към поръчка за монтиране на изображения. 【ГАРАНЦИЯ】 : На всички осветителни тела JASMINER предоставя гаранция за срок от 1 година.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Нашата водеща в индустрията се грижи за вас всичко ще поправи!.

Общи свойства

Добавки за продукти