0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Горд Родител на Кота-гая, Дрехи за домашни любимци с Шапка, Топли Екипировки, Hoody с Качулка за Домашни Любимци, Модерно Hoody за Кучета Котки

Горд Родител на Кота-гая, Дрехи за домашни любимци с Шапка, Топли Екипировки, Hoody с Качулка за Домашни Любимци, Модерно Hoody за Кучета

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Териленовая кърпа за здравето.Произведено в САЩ или са внесени. ♆ Този костюм за домашен любимец е изработен от висококачествена памучна тъкан от полиестер, който притежава микроэластичностью, тематика, приятна за кожата, мека и удобна. ♆ Дрехите за домашни любимци се отличава със стилен дизайн с качулка, покриване в стил хип-хоп и щампи, които ще привлекат вниманието на вашите домашни любимци на улицата. ♆ Този костюм за домашен любимец защитите вашия домашен любимец от попадане на слънцезащитни продукти на улицата, ще предотврати замърсяването и ще предотврати загубата на козината на вашия домашен любимец в помещението.Това е добър избор, за да стопли на вашия домашен любимец през зимата. ♆ Този костюм за домашни животни предлага в 6 размера по ваш избор.
XS - Обиколката на гърдите 12 см/4.7 инча, дължина 8,5 см /3.3 инча.
S - Обиколката на гърдите на 14 см /5.5 инча, дължина 12,5 см /4,9 инча.
M - Бюст 15 см / 5.9 инча, дължина 17 см /6,7 инча.
L - Обиколката на гърдите 17 см /6,7 инча, дължина 20 см /7,9 инча.
XL - Обиколка на гърдите 18 см/7 инча, дължина-25 см /9.8 инча.
2 XL - Обиколката на гърдите на 20 см/7,9 инча, дължина-28 см/11 инча. ♆ Този костюм за домашен любимец може да се пере на ръка или в машината, не се накисва за дълго, да не се избелва, а температурата на течността за измиване не трябва да надвишава 45ºC.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Териленовая кърпа за здравето.Произведено в САЩ или са внесени. ♆ Този костюм за домашен любимец е изработен от висококачествена памучна тъкан от полиестер, който притежава микроэластичностью, тематика, приятна за кожата, мека и удобна. ♆ Дрехите за домашни любимци се отличава със стилен дизайн с качулка, покриване в стил хип-хоп и щампи, които ще привлекат вниманието на вашите домашни любимци на улицата. ♆ Този костюм за домашен любимец защитите вашия домашен любимец от попадане на слънцезащитни продукти на улицата, ще предотврати замърсяването и ще предотврати загубата на козината на вашия домашен любимец в помещението.Това е добър избор, за да стопли на вашия домашен любимец през зимата. ♆ Този костюм за домашни животни предлага в 6 размера по ваш избор.
XS - Обиколката на гърдите 12 см/4.7 инча, дължина 8,5 см /3.3 инча.
S - Обиколката на гърдите на 14 см /5.5 инча, дължина 12,5 см /4,9 инча.
M - Бюст 15 см / 5.9 инча, дължина 17 см /6,7 инча.
L - Обиколката на гърдите 17 см /6,7 инча, дължина 20 см /7,9 инча.
XL - Обиколка на гърдите 18 см/7 инча, дължина-25 см /9.8 инча.
2 XL - Обиколката на гърдите на 20 см/7,9 инча, дължина-28 см/11 инча. ♆ Този костюм за домашен любимец може да се пере на ръка или в машината, не се накисва за дълго, да не се избелва, а температурата на течността за измиване не трябва да надвишава 45ºC.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Търсите хубави дрехи за своя домашен любимец?Това е стилен костюм за домашни любимци класически cut с капак, който идеално място за вашия очарователен домашен любимец.Това ще стоплят ги и ще изглежда сладък!.

Общи свойства

Добавки за продукти