0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Огледало за грим PHONME във формата НА Сърце, Двустранно Огледало За Грим, Хубаво Огледало За Грим Огледало за домашно Тоалетна масичка (Цвят: червен)

Огледало за грим PHONME във формата НА Сърце, Двустранно Огледало За Грим, Хубаво Огледало За Грим Огледало за домашно Тоалетна масичка

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Естествено осветление осигурява ясен преглед на грим, идеално за ежедневна грижа за кожата за нанасяне на тонален крем, козметичен грим, мъжко бръснене и т.н., Сгъваема конструкция, идеална за пътуване, фестивали, автомобили, лодки, каравани, къмпинг и т.н. Лесно да се съхранява и транспортира. здрав мек буфер ръкав с бели шевове по цялата обиколка на добре защитава огледало, а също така, те със сигурност може да се ползват.Прозрачно огледало с висока разделителна способност, липса на деформация, съдържащи обекти, липса на деформация, добър зрителен ъгъл. Естествено осветление осигурява ясен преглед на грим, идеално за ежедневна грижа за кожата за нанасяне на тонален крем, козметичен грим, мъжко бръснене и т.н., Сгъваема конструкция, идеална за пътуване, фестивали, автомобили, лодки, каравани, къмпинг и т.н. Лесно да се съхранява и транспортира. здрав мек буфер ръкав с бели шевове по цялата обиколка на добре защитава огледало, а също така, те със сигурност може да се ползват.Прозрачно огледало с висока разделителна способност, липса на деформация, съдържащи обекти, липса на деформация, добър зрителен ъгъл.Размер на телефона : 7 X6,8 X1,5 см Опаковка : Опаковка по подразбиране OPP + бяла кутия.

Общи свойства

Добавки за продукти