0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
UXZDX 2 броя Куфар, пълен Набор от Инструменти, Метални Подпорни Панти на Вратата на Прозореца на Кабинета Багажная Скоростна Укрепване Позиционирующая Линия на каби?

UXZDX 2 броя Куфар, пълен Набор от Инструменти, Метални Подпорни Панти на Вратата на Прозореца на Кабинета Багажная Скоростна Укрепване

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

100% е Абсолютно нов.Изработена от метален материал сребрист оттенък, предназначен за дълъг живот.Закопчалка за домашни врати или прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.н. Контур обикновено се използва за врати.Те са много трайни, но след инсталацията, не подлежат на регулиране.Монтирайте с помощта на винтове, завийте тук не влиза. 100% е Абсолютно нов.Изработена от метален материал сребрист оттенък, предназначен за дълъг живот.Закопчалка за домашни врати или прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т.н. Контур обикновено се използва за врати.Те са много трайни, но след инсталацията, не подлежат на регулиране.Монтирайте с помощта на винтове, завийте тук не влиза.Материал : Металлразмер : приблизително 51*47 мм/2,01*1,85 инча Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-10 mm-за ръчно измерване.2. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.Осъществяване Списък : 2 бр. x панти, които са подходящи за висящи врати.

Общи свойства

Добавки за продукти