0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Ягоди, 1 бр. Домашен уют и Промишлен Сменяем Калъф за полет, Шарнирная вратата на Гардероба, Килер, Дървена кутия, Осовите панти (за Размер: 7768 мм)

Ягоди, 1 бр. Домашен уют и Промишлен Сменяем Калъф за полет, Шарнирная вратата на Гардероба, Килер, Дървена кутия, Осовите панти (за

BGN 15.38
Налично за поръчка

Брой продукти

Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Издръжлив и лесен за инсталиране.Красива декоративна контур.Може да се използва за производство на домакински мебели, като врати, шкафове-купе или други промишлени и търговски помещения.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато отворите или затворите вратата.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Издръжлив и лесен за инсталиране.Красива декоративна контур.Може да се използва за производство на домакински мебели, като врати, шкафове-купе или други промишлени и търговски помещения.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато отворите или затворите вратата.Характеристика : Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Издръжлив и лесен за инсталиране.Красива декоративна контур.Може да се използва за производство на домакински мебели, като врати, шкафове-купе или други промишлени и търговски помещения.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато отворите или затворите вратата. материал : Металлразмер : Приблизително 43 * 58 * 51 мм/1.69*2.28*2.01 дюйм77 * 68 мм/3,03*2,68 дюймапримечания : поради ръчно измерване се допуска отклонение от 1-10 мм. Цвят може да се различава, моля, разберете. опаковъчен лист : 1 х линия.

Общи свойства

Добавки за продукти