0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
JUERLEN 2 Опаковки, Подложка за душ с Диатомовой земята, Каменна Подложка За вана, Нескользящий, Супер Впитывающий, Быстросохнущий Твърда Подложка за баня, 23,62x15,35 инча, ?

JUERLEN 2 Опаковки, Подложка за душ с Диатомовой земята, Каменна Подложка За вана, Нескользящий, Супер Впитывающий, Быстросохнущий Твърда

BGN 31.99
Налично за поръчка

Брой продукти

1. Моля, обърнете внимание : този каменна подложка за вана твърд и лъскав, не е мек и пухкав, не като обикновен мека подложка.Вие ще бъдете като стъпят на здрава земен печката и хладен, окръжности като плочи, каменна РЕЗБА. 2. Силно усвояването и бързо изсушаване : За разлика от традиционните постелки за баня от памук и тъкани, тази подложка от диатомитовой глина, състояща се от натурални микропор, бързо поглъща вода и се изсушава за няколко минути, като поддържа вашия пол суха и чиста.Стилен японски дизайн, който можете да използвате като домашен интериор. 3. Какво получавате - 2 бр. твърда подложка за крака с гумени противоскользящим покритие и шкурка. Размер : 23,62x15,35 инча.За дългосрочно използване, моля, редовно се поставя подложка в добре проветрено място, за да изсъхне на въздуха. 4. Противоскользящий : Поставете гумена противоскользящий подложка под тази подложка, за да се предотврати подхлъзване. 5. Лесно почистване - в сравнение с традиционните подложка за вана, ежедневно пране не се изисква.Когато върху него се появяват петна, просто я изплакнете с течаща вода или избършете с влажна кърпа, или ако е необходимо внимателно отшлифуйте повърхността с шкурка, а след това го оставете да изсъхне на въздуха.Нашият подложка за баня с диатомовой земята бързо ще освежи себе си благодарение на отличното си впитывающим свойства. 6. Ако продуктът е повреден, просто се свържете с нас за безплатна подмяна.Тази подложка за баня от диатомитовой глина, състояща се от натурални микропор, бързо попива водата с краката си и да изсъхне за няколко минути, поддържане на пода в банята си суха и чиста.При продължителна употреба, моля, периодично поставяйте мат в добре проветрено място, за да изсъхне на въздуха.Че Ти Получаваш. 2 * Подложка за вана за краката. 1 * Противоскользящий лист. 1 * шкурка.

Общи свойства

Добавки за продукти