0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Зубец Кожен Длето Половинка дупката удари чрез шнурове Подшиване Перфоратор Инструмент помощ САМ Кожена Перфоратор Помощ Вытягивающая дъска (1бр)

Зубец Кожен Длето Половинка дупката удари чрез шнурове Подшиване Перфоратор Инструмент помощ САМ Кожена Перфоратор Помощ Вытягивающая

BGN 3.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Това е само за диамант бита, а НЕ за СТАМЕСКИ.Ние не продаваме Длето.Диамантени зубильные тела са изработени от полирана неръждаема стомана и са с размер 65x45 мм и дебелина от 1,5 мм, разликата в диска е 3 mm. Добри инструменти за стамески са изработени от кожа. защитете кожата си, за да не е загубил форма и добре съчетано с вашата диамант стамеской.Добри инструменти за производство на кожени изделия.Просто стиснете кожата в тази малка помощна дъска и по-лесно извадете алмазную стамеску.Защитете кожата си от деформация и я оставете да се отвори такива, каквито са.Това е само за диамант бита, а НЕ за СТАМЕСКИ.Ние не продаваме Длето.Диамантени зубильные тела са изработени от полирана неръждаема стомана и са с размер 65x45 мм и дебелина от 1,5 мм, разликата в диска е 3 mm. Добри инструменти за стамески са изработени от кожа. защитете кожата си, за да не е загубил форма и добре съчетано с вашата диамант стамеской.Добри инструменти за производство на кожени изделия.Просто стиснете кожата в тази малка помощна дъска и по-лесно извадете алмазную стамеску.Защитете кожата си от деформация и я оставете да се отвори такива, каквито са.Това е само за диамант бита, а НЕ за СТАМЕСКИ.Ние не продаваме Длето.Диамантени зубильные тела са изработени от полирана неръждаема стомана и са с размер 65x45 мм и дебелина от 1,5 мм, разликата в диска е 3 mm. Добри инструменти за стамески са изработени от кожа. защитете кожата си, за да не е загубил форма и добре съчетано с вашата диамант стамеской.Добри инструменти за производство на кожени изделия.Просто стиснете кожата в тази малка помощна дъска и по-лесно извадете алмазную стамеску.Защитете кожата си от деформация и я оставете да се отвори такива, каквито са.

Общи свойства

Добавки за продукти