0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Cabilock Пътна препарат за съдове 16шт Пластмасов Пътната с Мыльными Капаци Прибори Преносим Калъф Домашен Контейнер Външна Защита Фланец за Улеснение на Притежателя ?

Cabilock Пътна препарат за съдове 16шт Пластмасов Пътната с Мыльными Капаци Прибори Преносим Калъф Домашен Контейнер Външна Защита Фланец

BGN 6.91
Налично за поръчка

Брой продукти

Препарат за съдове С КАПАК - Страхотно за душата, баня, плотове, кухни и много други.ДЪРЖАЧ ЗА САПУН за СЪДОВЕ - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване.ПЪТЕН държач за САПУН - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване.ДЪРЖАЧ ЗА САПУН - конструкция на капака позволява да съхранявате сапун чисти.Овална форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун.Списък на пакетите в 8 x кутии за сапун Особености - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване. - Материал : полипропилен. - Конструкция на капака позволява да съхранявате сапун чисти. - Цвят : тъмно син. - Размер : приблизително 11x7x3 виж - и трудна деформация. - Чудесно за душата, баня, плотове, кухни и много други. - Овална форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун.Описаниетоваров Кутия за сапун с капак, Прост, модерен дизайн с богат набор от функции "всичко в едно".държач за сапун преносим Кутия за сапун е изработен от материал. държач за сапун за съдове, Той е много лек и здрав.държач за сапун, дори ако го пуснете, не се напуква, като пластмаса, които можете да закупите в евтините магазини.Той е преносим и компактен, за спорт и пътувания.

Общи свойства

Добавки за продукти