0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Влажен Парцал, Притежаващ висока Адсорбционной способност, Магическа Гъба за почистване на прах, която Може да се Отлага Прах, Влажна Порести Парцал за почистване ?

Влажен Парцал, Притежаващ висока Адсорбционной способност, Магическа Гъба за почистване на прах, която Може да се Отлага Прах, Влажна

BGN 12.05
Налично за поръчка

Брой продукти

【Лесна употреба】 Просто намокрете гъба, за да омекотена пяна преди употреба, лесно и ефективно премахване на прах. 【ЗДРАВ】 с помощта на високо качество на гъба, което не е лесно да се повреди, можете да измиете гъба след всяко използване и го използват отново и отново. 【Многофункционалност】 идеален за почистване на щори, вентилационни отвори, радиатори, прозорци, парапети, первази, огледала, паяжини и много други. 【Силен абсорбиращ способността】 Влажна гъба може да улавя и улавяне на прах, като магнит всичко, от косата до прах и отломки, се задържа в вдлъбнатини гъба, не повече от разпространение на прах във въздуха. 【Безопасно】 По време на процеса на почистване на влажна гъба улавя и записва прах, предотвратяване на нейното всплывание и вдишване в тялото.Мека гъба, която няма да навреди на повърхността очищаемого предмет. 【Лесна употреба】 Просто намокрете гъба, за да омекотена пяна преди употреба, лесно и ефективно премахване на прах. 【ЗДРАВ】 с помощта на високо качество на гъба, което не е лесно да се повреди, можете да измиете гъба след всяко използване и го използват отново и отново. 【Многофункционалност】 идеален за почистване на щори, вентилационни отвори, радиатори, прозорци, парапети, первази, огледала, паяжини и много други. 【Силен абсорбиращ способността】 Влажна гъба може да улавя и улавяне на прах, като магнит всичко, от косата до прах и отломки, се задържа в вдлъбнатини гъба, не повече от разпространение на прах във въздуха. 【Безопасно】 По време на процеса на почистване на влажна гъба улавя и записва прах, предотвратяване на нейното всплывание и вдишване в тялото.Мека гъба, която няма да навреди на повърхността очищаемого предмет.Влажен парцал, с висока адсорбционной способност, Магическа гъба за почистване на прах, може да се отлага прах, Влажна порести парцал за почистване на щори, вентилационни отвори, радиатори, парапети, первази, огледала и паяжини.

Общи свойства

Добавки за продукти