0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Кърпа от микрофибър TIMIVO за почистване, парцали с удлинителем, моющийся инструмент за почистване от микрофибър. 2 бр. мини-парцали за почистване на офис, кола, компют?

Кърпа от микрофибър TIMIVO за почистване, парцали с удлинителем, моющийся инструмент за почистване от микрофибър. 2 бр. мини-парцали

BGN 0.67
Налично за поръчка

Брой продукти

【Предпоставка включва】 2 броя повдигащи парцали от микрофибър, син и сив цвят. 【Прибиращи парцали от микрофибър】 Парцали, пера от микрофибър може да се разшири с 13 инча до 31 инча.Главата може да бъде гъвкав и лесен за почистване на трудно достъпните места.Удобни и практични домакински почистващи препарати. 【Кърпа от микрофибър】 е Изработен от висококачествен фин влакнести материали, без използването на почистващи химикали, лесно улавя дребен прах. 【Изключителен дизайн】 Кърпа от микрофибър с мека пластмасова плъзгане дръжка и се прибира шеста.Ние също така поставяме уникален устойчив на надраскване мек гумен връх в горната част на парцали, за да можете да произвеждат почистване с пълно спокойствие.Ние също така сме проектирали основа выдвижного прът с дупка за закачване, за да се опрости съхранение. 【Широк спектър от приложения】 Кърпа от микрофибър за почистване на прах в автомобил, офис, компютър, климатик, телевизор и други домакински уреди.Може да бъде поставена в ъгъла, за да праха никъде не се крие. подходяща и регулируема дължина, което прави вашата работа по почистване лека и неутомимой.Почистване - това е важното нещо в живота, с нашите колектор на прах можете лесно да решават проблемите си и се сбогува с тежки дни прибиране на реколтата в миналото, бързо като завършихме с тези отговорности в дома си, за да се върнете към любимите занимания.Микрофибър, която създава електростатичен заряд за по-лесно дръпнете прах и паяжини, мръсотия.Това означава, че почистване на вентилатори, паяжини, боядисване и тавани отнема съвсем малко време.Ако по някаква причина не сте доволни от нашите продукти.Ние обещаваме да ви осигури 100% задоволителни решения.

Общи свойства

Добавки за продукти