0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Bettomshin Метричен Тест е Инструмент За измерване хлабината от марганцевой стомана с Дължина 300 мм/11.8 инча с 17 Остриета 1 бр.

Bettomshin Метричен Тест е Инструмент За измерване хлабината от марганцевой стомана с Дължина 300 мм/11.8 инча с 17 Остриета 1 бр.

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

【Размери】- Общата дължина на този толщиномера е 300 мм / 11,81 инча, ширина - 13 мм / 0,51 инча.Диапазон на измерване е от 0,02 мм-1,0 мм (0,02 мм, 0,03 мм, 0,04 мм, 0,05 мм, 0,06 мм 0.07 mm, 0,08 мм, 0,09 mm, 0.1 mm 0,15 мм и 0.2 мм, от 0,25 мм, 0,3 мм и 0,4 mm 0,5 mm, 0,75 мм, 1,0 мм). 【Високо качество】- е Изработен от неръждаема марганцевой стомана, той е по-устойчив на абразия, от неръждаема стомана, има по-висока якост, висока точност и твърдост, а също и добра еластичност и устойчивост на износване. 【Многофункционалност】- Ножове, които са затворени в хромирана защитно фолио за предотвратяване на загуба на отделни ножове, извършена с bossed за палеца за удобството на избора и разширяване.Гъвкав материал и листата могат да се подредят заедно, когато те не се използват. 【Удобен и безопасен дизайн】 - Метрична скала, цифри размер с помощта на лазерна технология гравирани върху щупе.Неговата спецификация е ясна от пръв поглед за лесна идентификация.Сонда в метален корпус с 17 сребърни метални заострени листа с различна дебелина. 【Широко приложение】- Подходящ за дизайнери, инженери, механици за измерване на дебелината на пропуски толкателей, свещи, лагери, пропуски бутални пръстени и други труднодостъпни места.Описание на инструмента за измерване хлабината Bettomshin Metric Сондаж * Изработена от висококачествена марганцовистой стомана, той е по-устойчив на абразия, от неръждаема стомана, има по-висока якост, висока точност и твърдост, а също и добра еластичност и устойчивост на износване. *Остриета, които са затворени в хромирана защитно фолио за предотвратяване на загуба на отделни ножове, извършена с bossed за палеца за по-лесен избор и разширяване.* Сгъваеми писалки, те са лесни за почистване и удобно да се заемат със себе си и да се съхранява.* Подходящ за дизайнери, инженери, механици за измерване на дебелината на пропуски толкателей, свещи, лагери, пропуски бутални пръстени и други труднодостъпни места.Технически ПараметрынАзвание на продукта : Touch сонда Материал : Марганцевая стомана Брой ножове : 17 Лезвийразмер : 300 мм / 11.8 инча Съдържание посылка1 х Touch сонда Забележка 1. Моля, почистете колата пред измерване.Тя не трябва да се измерва, когато машината е с висока температура.2. Ваше действие трябва да бъде лек, и вие не трябва да го поставите със сила при измерване.

Общи свойства

Добавки за продукти