0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Дъска за пране Мини-цокъл Преносима Пътна цокъл Нескользящий Подложка За Пране на Пластмасова Дъска За Пране на Дрехи и Домакински Чиста Дъска Инструменти За Пран?

Дъска за пране Мини-цокъл Преносима Пътна цокъл Нескользящий Подложка За Пране на Пластмасова Дъска За Пране на Дрехи и Домакински Чиста

BGN 2.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Специална повърхност, предназначени за увеличаване на триене, което улеснява почистването на дрехи.Удобен отвор за захващане позволява лесно да се налива вода и се съхранява на сухо след употреба. изработен е от висококачествени и устойчиви материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Перални дъски да използвате за памперси и бебешки дрехи, помага да стреля дрехи, след накисване.Изящна изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Описание Тази домакински цокъл е изработена от висококачествена пластмаса, която е устойчива на износване, безопасен и няма мирис. удобна цокъл, лека, удобен за употреба и лесно деформиран. добър избор за пране.Характеристики - Цвят : сив - Материал : пластмаса Размер : около 45 00 X24, 00 X7, 50 см. / 17, 68 X9, 43 X2, 95 инча - Перални дъски да използвате за памперси и бебешки дрехи, помага да стреля след накисване на дрехите.- Удобен отвор за захващане позволява лесно да излязат и да остане суха след употребата.- Специална повърхност, предназначени за увеличаване на триене, което улеснява почистването на дрехи.- добре е изработена от висококачествени и издръжливи материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.- Изящна изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.- Цвят : Сив.- Размер : 45x24 виж Предпоставка включва 1 х пране на борда.

Общи свойства

Добавки за продукти