0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Обзавеждане за Фитнес Tachiuwa Крака Треньор на Степер Част Нескользящая Здрава Елиптичен Машина вземе подножието на Педала за Домашна Употреба Бодибилдинг Трениров?

Обзавеждане за Фитнес Tachiuwa Крака Треньор на Степер Част Нескользящая Здрава Елиптичен Машина вземе подножието на Педала за Домашна

BGN 3.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Траен : лек и лесен за инсталиране, монтаж и съхранение.Материал : Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и здрав.Широко се използва : Подходящ за фитнес тренировки, упражнения и домашни фитнес зала, в ежедневието си.Краката на педалите : Педали елиптична тренажор, педали, фенове, автомобилни педали, обзавеждане за фитнес.Характеристика : С неподвижни текстурирана повърхност и амортизация, стабилност и висока ефективност при изпълнението на упражнения.Траен : лек и лесен за инсталиране, монтаж и съхранение.Материал : Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и здрав.Широко се използва : Подходящ за фитнес тренировки, упражнения и домашни фитнес зала, в ежедневието си.Краката на педалите : Педали елиптична тренажор, педали, фенове, автомобилни педали, обзавеждане за фитнес.Характеристика : С неподвижни текстурирана повърхност и амортизация, стабилност и висока ефективност при изпълнението на упражнения.Описание : - на Крак педала на : Педал за елиптична тренажор, автомобилни педали за фенове, обзавеждане за фитнес. - Материал : Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и здрав. - Траен : лек и лесен за инсталиране, монтаж и съхранение. - Функция : С неподвижни текстурирана повърхност и амортизация, стабилност и висока ефективност при изпълнението на упражнения. - Широко се използва : подходящ за фитнес тренировки, упражнения и домашни фитнес зала, в ежедневието си.Параметри : -Размер : 37 см x 12,6 см/14,57 инча x 4,96 инча Опаковка включва : По ваш избор : 1 бр. педал за елиптична тренажор или 1 двойка педалите за елиптична тренажор Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Общи свойства

- Size:
37cmx12.6cm/14.57inchx4.96inch
Package Includes:
As You Choose:
1pcs Elliptical Trainer Pedal:
OR:
1 Pair of Elliptical Trainer Pedals:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Добавки за продукти