0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Fafeicy 3D Търсещия ръбове с сензор за измерване на координати по 3 оси, диаметър на топчета сонда 4 mm, точността на бутални движение ≤ 0.01, за оборудване с ЦПУ (зелен)

Fafeicy 3D Търсещия ръбове с сензор за измерване на координати по 3 оси, диаметър на топчета сонда 4 mm, точността на бутални движение

BGN 44.15
Налично за поръчка

Брой продукти

Добра ЗАЩИТА : 3 D Edge Finder поддържа защита от прах и малко количество капки и хидроизолации (не поддържа дълго капание и пране), има дълъг срок на служба. Посока на по 3 оси : 3 D Edge Finder поддържа измерение на 3 координати, т.е. посоката на измерване по оси X, Y, Z, диапазон на отклонение 0-6 ° XY, телескопична диапазон от 1 мм в посока на Z, точността на бутални движение ≤ 0,01. Завъртане на 180 ° С диаметър на топчета сонда 4 мм / 0,16 инча няма нужда да се върти вретеното по време на измерване и центриране, сондата може да се върти на 180 градуса, което е по-гъвкаво и удобно.За струг с ЦПУ : 3 D Edge Finder е оборудван кнопочными батерии 2 елемента 3 В CR1616, лесен за употреба по всяко време, широко се използва за позициониране и измерване на стругове, CNC машини, и т.н. Хубаво изпълнение : 3 D Edge Finder е солидна уплотнительную обвивка, има добра структурна стабилност, отлична производителност и висока точност на измерване.Добра ЗАЩИТА : 3 D Edge Finder поддържа защита от прах и малко количество капки и хидроизолации (не поддържа дълго капание и пране), има дълъг срок на служба. Посока на по 3 оси : 3 D Edge Finder поддържа измерение на 3 координати, т.е. посоката на измерване по оси X, Y, Z, диапазон на отклонение 0-6 ° XY, телескопична диапазон от 1 мм в посока на Z, точността на бутални движение ≤ 0,01. Завъртане на 180 ° С диаметър на топчета сонда 4 мм / 0,16 инча няма нужда да се върти вретеното по време на измерване и центриране, сондата може да се върти на 180 градуса, което е по-гъвкаво и удобно.За струг с ЦПУ : 3 D Edge Finder е оборудван кнопочными батерии 2 елемента 3 В CR1616, лесен за употреба по всяко време, широко се използва за позициониране и измерване на стругове, CNC машини, и т.н. Хубаво изпълнение : 3 D Edge Finder е солидна уплотнительную обвивка, има добра структурна стабилност, отлична производителност и висока точност на измерване.Параметри : Тип на продукта : 3 D Edge Finder Материал : Алуминиева сплав, вольфрамовая стомана Диаметър на топчета сонда : прибл. 4 мм / 0,16 инча Посоката на измерване : ос X, Y, Z Точността на бутални движение : ≤0,01 XY Диапазон на отклонения : 0-6 ° В посока на Z Обхват на телескопичната на снимане : 1 мм Тип батерия : бутон на батерия 2x3 В CR1616 (включително батерията) Списък на пакетите : 1 x сонда 1 x игла сонда 1 x Кутия за съхранение 1 x Кутия за съхранение на сондата Забележка : Превишена безопасно диапазон може да доведе до повреда на сонда и игла на сондата и не поддържа откриване на изолационни материали и изолиращи на металорежещи машини.

Общи свойства

Item Type:
3D Edge Finder
Material:
Aluminum alloy, tungsten steel
Probe Ball Diameter:
Approx. 4mm / 0.16in
Measurement Direction:
X, Y, Z axes
Reciprocating Accuracy:
≤0.01
XY Deflection Range:
0-6°
Z Direction Telescopic Range:
1mm
Battery Type:
2 x 3V CR1616 button battery (including battery)
Package List:
1 x Probe:
1 x Probe Needle:
1 x Storage Box:
1 x Probe Storage Box:
Note:
Exceeding the safe range may damage the probe and probe needle, and does not support the detection of insulating materials and insulating machine tools.:

Добавки за продукти