0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
3 Джобни часовници в Морски стил за мъже и жени, Реколта Джобни Часовници за мъже и жени, Подбрани Старинни Джобни Часовници от Месинг в американски стил, Elgin, Реколт?

3 Джобни часовници в Морски стил за мъже и жени, Реколта Джобни Часовници за мъже и жени, Подбрани Старинни Джобни Часовници от Месинг

BGN 1.33
Налично за поръчка

Брой продукти

⏰ МАТЕРИАЛ : Месинг и стъкло. ⏰РАЗМЕР : - 2 инча. ⏰ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК : - За син или внук, Подарък за годишнина, Рожден ден в Деня на бащата, готин подарък за рожден Ден за Помощник на приятел, подарък за бала и за Нас, Чудесен подарък и сувенир за никого, дори и идеална украса за стаята си.Тези страхотни малки джобни часовници, без съмнение, са перфектното решение за всеки отделен списък за пазаруване или желания. ⏰ИНДИВИДУАЛНИ : - Джобен часовник ще ви направи по-изящни и ще отпусне от тълпата, това е нов начин да покажете вашия личен стил, те лесно се съчетават с различни костюми и са подходящи за различни дейности в свободното време или бизнес срещи. ⏰ Добро качество : - Отлично качество на изработка на джобен часовник, точен механичен механизъм, елегантен корпус с дълга верига, приятно усещане на допир.Идеален за ежедневна обстановка и бизнес дейности.От съображения за сигурност, Предния панел е Направен от Акрил, а не от стъкло. ⏰ МАТЕРИАЛ : Месинг и стъкло. ⏰РАЗМЕР : - 2 инча. ⏰ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК : - За син или внук, Подарък за годишнина, Рожден ден в Деня на бащата, готин подарък за рожден Ден за Помощник на приятел, подарък за бала и за Нас, Чудесен подарък и сувенир за никого, дори и идеална украса за стаята си.Тези страхотни малки джобни часовници, без съмнение, са перфектното решение за всеки отделен списък за пазаруване или желания. ⏰ИНДИВИДУАЛНИ : - Джобен часовник ще ви направи по-изящни и ще отпусне от тълпата, това е нов начин да покажете вашия личен стил, те лесно се съчетават с различни костюми и са подходящи за различни дейности в свободното време или бизнес срещи. ⏰ Добро качество : - Отлично качество на изработка на джобен часовник, точен механичен механизъм, елегантен корпус с дълга верига, приятно усещане на допир.Идеален за ежедневна обстановка и бизнес дейности.От съображения за сигурност, Предния панел е Направен от Акрил, а не от стъкло.Пепелник е Съд за пепел От цигари и пури.Пепелници, Обикновено са изработени от негорими материали, като Стъкло, топлоустойчива пластмаса, керамика, метал или камък.Той се различава от Капацитет за Цигари, който се Използва Специално За Цензуриране на цигари след Выкуривания.Идеален размер за вашата маса, опаковане тази пепелници от производителя с нашата гаранция за 100% удовлетвореност на клиента.Намирането на Това е Много По Ваш вкус, Той се погрижил за Достатъчно Количество за Един.За съхранение на Пепел и бъчви е изобретена Първата Известна Разновидност на Пепелници.Любителите на Пури Винаги се стремят да Подобрят Начина Си на Живот.Тази пепелник за пури, Идеална за дом, офис или като подарък за всеки повод.Величествени и Богато выглядящая Пепелник.Пепелници са Основният източник на миризмата на дим в къщата, и често те могат да Останат Неубранными В продължение на достатъчно дълго време, Увеличава проблема.Един от начините за намаляване на миризмата на пепелници е използването на Абсорбиращи На дъното пепелници, и това също може да се направи В автомобилни пепельницах.

Общи свойства

Добавки за продукти