0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
UTCTBC Карта Ръкави Горните Чучура 10 Твърд Акрилни Протектор за карти Прозрачен Card Тухла + 2 Подложки за дисплея на Идеални за търговия с карти, стандартни, спортни кар?

UTCTBC Карта Ръкави Горните Чучура 10 Твърд Акрилни Протектор за карти Прозрачен Card Тухла + 2 Подложки за дисплея на Идеални за търговия

BGN 4.26
Налично за поръчка

Брой продукти

1. Материал : Нашите втулки за картички, изработени от акрил материал, прозрачни и устойчиви на спад, имат HD-дисплей, UV бариера за намаляване на въздействието на светлината. 2. В комплекта са включени : вие ще получите 10 броя за притежателите на карти в опаковка, 2 поставки за дисплея, нашия защитен калъф за пластмасови карти ви позволява да съхранявате и да показва вашите сбирка търговски карти, като бейзболни картички, мультяшные карти, баскетболни карти, футболни картички, хокей карти и др. 3. Лесен за носене : добре Обмислен дизайн на притежателя на бейзболни картички позволява да го носите със себе си в джоба, дамска чанта, портфейл, без огъване и не добавяне на никакви натоварвания. 4. Размер : Размерът на всяко защитно устройство за карти км / ч за 3,7 * 2.6 инча. 5.No значение, преди да го закупите, или след като го купите, ние сме винаги готови да ви помогнат, по всеки въпрос или проблем, свържете се с нас.Всеки проблем с качеството получи задоволително решение. 1. Материал : Нашите втулки за картички, изработени от акрил материал, прозрачни и устойчиви на спад, имат HD-дисплей, UV бариера за намаляване на въздействието на светлината. 2. В комплекта са включени : вие ще получите 10 броя за притежателите на карти в опаковка, 2 поставки за дисплея, нашия защитен калъф за пластмасови карти ви позволява да съхранявате и да показва вашите сбирка търговски карти, като бейзболни картички, мультяшные карти, баскетболни карти, футболни картички, хокей карти и др. 3. Лесен за носене : добре Обмислен дизайн на притежателя на бейзболни картички позволява да го носите със себе си в джоба, дамска чанта, портфейл, без огъване и не добавяне на никакви натоварвания. 4. Размер : Размерът на всяко защитно устройство за карти км / ч за 3,7 * 2.6 инча. 5.No значение, преди да го закупите, или след като го купите, ние сме винаги готови да ви помогнат, по всеки въпрос или проблем, свържете се с нас.Всеки проблем с качеството получи задоволително решение.Преносим и компактен : Държач за разплащателни карти, има малко тегло, подходящ размер, удобен за переноске и съхраняването и може да бъде поставен в джоб, чанта или в куфарче.Това не изкривява карта и не ще ви донесе никаква натоварване, но ще запази го чист и чист.

Общи свойства

Добавки за продукти