0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
3D принтер X1 високоскоростен Многоцветен Подкрепа на 16-цветен Принтер Al Шофьор с двойно печат LAN WAN САМ за домашната и училищната печат (сив - X1)

3D принтер X1 високоскоростен Многоцветен Подкрепа на 16-цветен Принтер Al Шофьор с двойно печат LAN WAN САМ за домашната и училищната

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

【Водача изкуствен интелект】 Откриване на първия слой с помощта на изкуствен интелект, не е нужно да чакаме, за lidar и система за изкуствен интелект, автоматично ще определи качеството на печат на първия слой.Вграден LIDAR автоматизира ключови етапи от процеса на печат, определяне на височината на дюзата за калибриране на потока екструдиране и сканиране на първия слой се откриват неограничени възможности за интелектуална печат. 【От кутията】 × 1 е съставен, отлажен, калибрирани и тествани преди да бъдат изпратени.Облак печат по всяко време и на всяко място X1 поддържа както PC, така и за мобилни клиенти за локална печат, облака за печат WAN или автономна печат чрез SD-картата в офлайн режим.Сега, когато X1 по подразбиране поддържа формат 3 MF, можете да управлявате всички свои проекти в един облак. 【Висококачествени консумативи】 Найлон, nbr углеродным влакна, притежаващи висока якост, устойчивост на топлина и висока износоустойчивост, е първият избор за строителни детайли.Найлон, силен, самосмазывающийся найлон - най-добрият избор за части на трансмисии.Разнообразна пластмасова матрица от различни материали за работа в различни условия. 【Спомагателни материали】При печат с помощта на X1 можете да изберете лесно отклеивающиеся материали за подложки, за по-лесно решаване на проблема отнемане на подложки. × Усъвършенстван конструктивен дизайн X1 и технология за прецизен контрол позволяват десктоп на 3 D печат да се преодолеят ограниченията на традиционните консумативи.Това прави отпечатване на лесна и надеждна. 【Цветово израз]】 най-Накрая, цвят блести в света на 3 D печат. система за автоматично подаване на x1 придава завършек на вашата 3 D-печат.Светъл цвета, и печат на няколко материалите ви дават опит 3 D-печат майсторски клас.× 1 поддържа клиенти както за PC, така и за мобилни телефони.Той може да работи както в режим на локална печат, така и в режим на "облака" печат WAN.Автономна печат също могат да се извършват самостоятелно, с помощта на SD-карта в унищожи от мрежата състояние.Поддържа материал, който е лесен за беля, по ваш избор.Лесно премахва опора.Дюза от неръждаема стомана 0,4 mm. Замяна филм за нискотемпературен печатна форма Bambu (x2). Основна тел Bambu PLA 250 г. Дюза за определяне горещия край (x2). Твърдо лепило за горещо слой. Дюза за почистване чрез щифт. Острието скрепер за горещ слой Bambu.Дюза от неръждаема стомана 0,4 мм, работа на смени филм за нискотемпературен печатни форми (x2), базова тел PLA 250 г, дюза за определяне горещия край (x2), твърдо лепило за горещо слой, дюза за почистване чрез щифт, нож за скрепер за горещ слой.Дюза от неръждаема стомана 0,4 мм, работа на смени филм за нискотемпературен печатни форми (x2), базова тел PLA 250 г, дюза за определяне горещия край (x2), твърдо лепило за горещо слой, дюза за почистване чрез щифт, нож за скрепер за горещ слой.

Общи свойства

Добавки за продукти