0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Банер на Състезателен автомобил с Пайети Halawawa, Аксесоари за Декорация на детската душа на Тема Състезания /на Партито по Случай рождения Ден на Децата, Банер За Офо?

Банер на Състезателен автомобил с Пайети Halawawa, Аксесоари за Декорация на детската душа на Тема Състезания /на Партито по Случай рождения

BGN 1.00
Налично за поръчка

Брой продукти

[?Че ще получите?] 1 бр. блестящ банер за състезателен автомобил, идеално за детската душа, украса за рожден ден за момчета и момичета, най-високо качество на изработката. [? Украса за партита?] Уникален дизайн, идеален за декорация на детски рожден ден, домашен интериор полицата пелерини, декор двор, украси за дома. [?Размер на банера?] Използвайте висококачествени екологично чиста и блестяща хартия, дължина на банер / ч за 3,0 метра. Банер се нуждае от сглобяване!!Много просто!!!. [?Използват за?] идеален за захващане на клони и тавана или открита стена за окачване на десертни маси, декорации и общо пространство за партита. Комбинация от цветове е идеално място за декорация. [⛔Дизайн⛔] Висококачествени материали, отговарящи на вашите нужди като ни дизайн на изделия подчертайте стила си, и ние сме щастливи да ви удовлетвори.Добре дошли!Търсите банер с овесени ядки за украса на детски рожден ден?Тогава този банер - идеалният избор за вас!С тематични състезателен автомобил, който идеално за детската душа / детски рожден ден!Банер предварително не се събира, но за всяка опаковка са приложени достатъчно дълга нишката и иглата, както и съответния надпис и снимка за банер.След като получите банер, можете първо да се провери правилно ли е посочено количеството на стоките в опаковка.Ако има някакви липсващи стоки, можете да кандидатствате за безусловно възстановяване.Съберете банера е много просто, просто трябва да дръпнете връзките въже в дупката, а след това с помощта на игла до конец букви на ред, че ще увеличи удоволствието от взаимодействие с вашия семеен декорация на партита.Така че, моля, бъдете сигурни в покупката!.

Общи свойства

Добавки за продукти