0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
ATDOALL 5 опаковки Дълги Плоски бънджи-въжета, с набор от куки, 40 /80/120 Цолови бънджи-Въжета за тежки условия на работа, Разтеглив, бънджи-въжета за мотор, Ръчни колички, н?

ATDOALL 5 опаковки Дълги Плоски бънджи-въжета, с набор от куки, 40 /80/120 Цолови бънджи-Въжета за тежки условия на работа, Разтеглив,

BGN 0.33
Налично за поръчка

Брой продукти

❤ Набор от бънджи-въжета, дължина 3-5 бр. плоски бънджи-въжета, 3 различна обща дължина 40 см x 2 + 80 см x 2 + 120 инча x1, подходящи за различни видове дейности и достатъчно за ежедневна употреба.Можете свободно да избирате между 3 варианта на дължина в зависимост от големината на изделия.Този комплект бънджи-въжета е добър придобиване и незаменим в дома на наемането. ❤ Здрав натяжной каишка Метални куки с повърхности, покрити с покритие от никел и хром, издръжливи и не са податливи на корозия и осигуряват улавяне на фиксирана точка, без огъване или счупване. ❤ По-широк плосък дизайн за по-добро закрепване-бънджи кабел ATDOALL е плоска конструкция с ширина 3 см и дебелина 4 мм, което позволява увеличаване на площта на контакт с повърхността на обекта за надеждно фиксиране на обект. В сравнение с обичайните кръгли бънджи кабел, здрав бънджи кабел с плоска конструкция може да се предотврати приплъзване, образуването на вдлъбнатини и врезание на товари, картонени кутии.Тя може да подобри безопасността на товара. ❤Многофункционално използване на Определени по-дълги и плоски бънджи-въжета, е идеално средство за най-различни нужди.Той се използва не само за преместване на кашони и закрепване на багаж до вашия мотора, мотоциклу или на превозното средство, но може също да се използва за закрепване на палатки, tarps или закачане на дрехи на открито.По този начин, те представляват изключителен универсален продукт за помещения и на улицата, която ще улесни живота ви. ❤Внимание - Дръжте уязвими части на тялото си далеч от потенциалните начини за отскок и не опъвайте кабела повече от 50% от ненатянутой дължина.Внимателно затегнете куки, не зацепляйте кука на върха.Изработени от смес устойчива на uv гума с кръстосани оплеткой и высокоэластичного латекс, бънджи-въжета могат да закача тежки предмети върху покрива на автомобила или камион и сигурно задържане на багаж, инструменти и други неща са на мястото си.Тези черни бънджи-въжета с куки и широко използвани в различни помещения и на открито, като например каране на велосипед багажник, безопасни къмпинги, палатки, мотори, автомобили, бельевые въжета, палаточные стълба, багажник, ремаркета, кану, каяк, бреза и т.н. С усилия, издърпване на 2,5 пъти и силен усилие скача.Също така удължава живота на бънджи-въжета.Плосък дизайн предотвратява подхлъзване, вдлъбнатини, врезание на стоки и кутии за повишаване на безопасност на стоките.Изберете нас, за да направи живота ви по-лесно.Дълъг бънджи кабел с куки е разработен с помощта на изключително широка плоска въже, което разпределя натоварването равномерно разпределя тежестта за предотвратяване на травми, причинени от предмети.Повишете сигурността на живота в затворени помещения и на открито, като същевременно осигурява повече удобство за вашите нужди за превоз на товари.

Общи свойства

Добавки за продукти