0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Силиконови Сгъваема Бутилка за вода EGOLLA с каишка, функция за проследяване на водата - Стомна за вода, на 64 грама с марка време и панти соломинкой, Херметически затво?

Силиконови Сгъваема Бутилка за вода EGOLLA с каишка, функция за проследяване на водата - Стомна за вода, на 64 грама с марка време и

BGN 2.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Корпус бутилки от 80% течен силикон, капак от 15% полипропилен, въжета от 5% найлон. ✔ 2 литра е достатъчно на ден - Голяма стомна за вода Egolla тъмно синьо с марка време е с обем 0,5 литра / 64 грама, което е достатъчно за 1 ден на консумацията на вода при 1 наливане, или да го споделите със семейството си.Заменете традиционните бутилки с твърда вода в големи бутилки с вода Egolla с соломинкой. ⭐ 3 Джобни устройства за носене - Три начина за носене на голяма бутилка с вода на ремешке.Хванете за страничната дръжка, държейки се за кратко ръководство каишка или по-дълга презрамка.Можете да окачите на силиконовата бутилка за ежедневен прием на вода в стената, за сушене или за съхранение. ♻ Материал, хранително качество - Сгъваема бутилка за вода big изработени от течен силикон, който може да издържа на температури от -40 ° С до 392 °C. Можете да получите стомна за вода за еднократна употреба, те могат да се мият в миялна машина, може да ги замразите, както и те се сумират, за да се побере в чанта, джобове и нашите безплатни пакети за защита от прах. ? Многоцелеви маркер - гигантска бутилка за вода Egolla, която следи за консумацията на вода, също така е снабдена мотивирующими цитати и времето за уточняване на обема от 7 сутринта до 19 вечерта. Сгъваема бутилка за вода Egolla с маркер време с соломинкой ще ви помогне да не се пие вода по време на работа, във фитнеса, училище или у дома. ↕ 100% запечатани флип-надолу делото - Туристически бутилки за вода с каишка са 2 запечатване на халки на капака и флип капак с соломинкой, а нашите сгъваема бутилка за вода times to drink е плътно до капака, не се допуска изтичане на вода или намокания вашата чанта.

Общи свойства

Добавки за продукти