0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
DOITOOL 300 бр. Пънк-Нитове, Пънк-Нитове за облекло Направи си сам, Шипове, Нитове за Бродерия, Заострени Нитове, Пластмасови Декоративни пънк-Нитове, Пънк-Занаятчийски Н?

DOITOOL 300 бр. Пънк-Нитове, Пънк-Нитове за облекло Направи си сам, Шипове, Нитове за Бродерия, Заострени Нитове, Пластмасови Декоративни

BGN 3.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Родословни с конусообразными бодли : Тези шипове с нитове ще отговорят на вашите нужди в различни проекти направи си САМ, ще придадат на вашия изделия повече чар.Заострени щифт : благодарение на специален дизайн форма, тези нитове-шипове ще станат по-ефектни елементи на вашия продукт. Заострени носа щифт : Тези шипастые нитове-шипове ще отговорят на вашите нужди в различни проекти направи си САМ, ще придадат на вашия изделия повече чар.Облекло Нит Спайк : Уникален дизайн в стил пънк, създава празнична атмосфера на Хелоуин, а също и специален декор.Конусовидна бодли : занаяти собствените си ръце, за производство на дрехи, чанти, обувки, панталони и други подобни облекла или други изделия от кожа.Родословни с конусообразными бодли : Тези шипове с нитове ще отговорят на вашите нужди в различни проекти направи си САМ, ще придадат на вашия изделия повече чар.Заострени щифт : благодарение на специален дизайн форма, тези нитове-шипове ще станат по-ефектни елементи на вашия продукт. Заострени носа щифт : Тези шипастые нитове-шипове ще отговорят на вашите нужди в различни проекти направи си САМ, ще придадат на вашия изделия повече чар.Облекло Нит Спайк : Уникален дизайн в стил пънк, създава празнична атмосфера на Хелоуин, а също и специален декор.Конусовидна бодли : занаяти собствените си ръце, за производство на дрехи, чанти, обувки, панталони и други подобни облекла или други изделия от кожа.Пратката включва 300 x пънк-нитове Характеристики -Цвят : червен, зелен пънк-нитове направи си САМ". -Размер : 0.70 X0.60 X0.60 см /0.28 X0.24 X0 пластмасови шипове с нитове. -Материал : Пластмасови шипове-нитове за дрехи - Занаяти собствените си ръце и от дрехи, чанти, обувки, панталони и подобни облекла или други изделия от кожа с пластмасови шипове-нитове. - Преносими и леки в теглото, тези нитове с шипове лесно и удобно за носене и съхранение конусовидна шипове. - Уникален дизайн, стил, пънк, засилва празничната атмосфера на Хелоуин, също така и чанта за украсяване на специални метални нитове. - Благодарение на специален дизайн форми на тези нитове-шипове ще станат по-ефектни елементи за вашите diy-шипове за бродерия. - Изработен е от добро пластмасовия материал, не е лесно разгражда и деформирана, може да бъде по време заклепан плат деним.Информация за стоки, нитове в стил пънк Това е така, защото нашите нитове с шипове могат да отговарят на вашите нужди. спойка с шипове на носа Ако търсите професионална нитове-шипове за обувки, след това ви тук. нит с шипове не е лесно да се деформира и те ще ви донесе много удобства. нит за производството на своите ръце са Изработени от висококачествени материали, те са практични, здрави и издържливи на продължителна употреба. нит за дрехи с прост, но елегантен дизайн и фина обработка за практичност и естетика.

Общи свойства

Добавки за продукти