0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Филтър за кран G1 /2, Сгъваем Филтър за течаща вода, Плъзгаща се Филтър за Кухненската чешма, Смесител за Мивка за Кухня в Банята (Зелен)

Филтър за кран G1 /2, Сгъваем Филтър за течаща вода, Плъзгаща се Филтър за Кухненската чешма, Смесител за Мивка за Кухня в Банята (Зелен)

BGN 19.31
Налично за поръчка

Брой продукти

Филтър за чешмата има силен адсорбционным ефект, ултрабързи товаро вода и мощна филтрация (като йони на тежки метали, органични вещества) за ефективно пречистване на питейна вода и премахване на специфичен мирис.Сгъваем филтър за кран с Малък размер, малка заета площ, филтър за чешма може да се прибира / сгъваем и лесен за използване, което ви позволява да спестите място.Прибиращ филтър за кран на 306 градуса свободно да се завърта на отводную струя вода, равномерно разбрызгивает вода, спестява вода и предпазва от пръски, а също и подходящ за измиване на зеленчуци и съдове за готвене.Филтър за кухненската чешма с висока устойчивост, регулируема дизайнерски се деформира трайно фиксиране и трудно отваливанием, филтър за вода за мивката е подходящ за цилиндрични смесителни батерии с диаметър 1,3‑2,1 виж Кран снабден с здрави материали, капак от полипропилен материал и PVC, плат за мивки, водопроводным кран със сигурност може да се ползват и лесно да инсталирате, инсталацията отнема само няколко секунди.Филтър за чешмата има силен адсорбционным ефект, ултрабързи товаро вода и мощна филтрация (като йони на тежки метали, органични вещества) за ефективно пречистване на питейна вода и премахване на специфичен мирис.Сгъваем филтър за кран с Малък размер, малка заета площ, филтър за чешма може да се прибира / сгъваем и лесен за използване, което ви позволява да спестите място.Прибиращ филтър за кран на 306 градуса свободно да се завърта на отводную струя вода, равномерно разбрызгивает вода, спестява вода и предпазва от пръски, а също и подходящ за измиване на зеленчуци и съдове за готвене.Филтър за кухненската чешма с висока устойчивост, регулируема дизайнерски се деформира трайно фиксиране и трудно отваливанием, филтър за вода за мивката е подходящ за цилиндрични смесителни батерии с диаметър 1,3‑2,1 виж Кран снабден с здрави материали, капак от полипропилен материал и PVC, плат за мивки, водопроводным кран със сигурност може да се ползват и лесно да инсталирате, инсталацията отнема само няколко секунди.Параметри : Тип на продукта : Филтър за да се включи Материал : PP + PVC пластмаса Тегло : прибл. 50 г / 1,8 грама След разтягане в продължение Дължина : прибл. 11 см/4.3 инча на Дължина, преди растягиванием : прибл. 7,5 см/3.0 инча Диаметър на тръбата : прибл. 2,5 см /1,0 Проверка : Подходящ за цилиндрична миксер с диаметър 1,3-2,1 виж Характеристики : Дизайн ключалката дюзи съдържание на Пакета : 1 х филтър за кран 1 х Бакленота : 1. Моля, нека грешка 1-2 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, вземете настоящия стандарт. 3. При нормални обстоятелства филтър трябва да се замени след 2 месеца, за да получите по-чиста вода, само за справка.Можете да регулирате и да го замени в съответствие с качеството на водата и потреблението на всеки отделен място, както и това зависи от вашите собствени навици престой.

Общи свойства

Item Type:
Faucet Filter
Material:
PP+PVC plastic
Weight:
Approx. 50g / 1.8oz
After Stretching Length:
Approx. 11cm / 4.3in
Before Stretching Length:
Approx. 7.5cm / 3.0in
Pipe Diameter:
Approx. 2.5cm / 1.0in
Specification:
Suitable for 1.3-2.1cm cylindrical faucet
Features:
Nozzle buckle design
Package List:
1 x Faucet Filter 1 x Buckle
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3.Under normal circumstances, the filter should be replaced after 2 months to obtain more pure water, for reference only. You can adjust and replace it according to the water quality and consumption of each place, and it also depends on your own living habits.

Добавки за продукти