0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
48 бр. Деколтета Здравей, лято, на Летни Цветя Деколтета с 90 бр. Клеевыми Точки, Цветни Изрезки от Хартия с Дизайн, Декорация обяви за училищен клас, Игри, Вечерни Аксе?

48 бр. Деколтета Здравей, лято, на Летни Цветя Деколтета с 90 бр. Клеевыми Точки, Цветни Изрезки от Хартия с Дизайн, Декорация обяви

BGN 0.33
Налично за поръчка

Брой продукти

РАЗНООБРАЗИЕ от ДИЗАЙН : Чудесно напечатанная хартия и колоритен дизайн включва в себе си разнообразие от пеперуди, плодове и слънчеви цветя, мила пчела, охлюв и други летни мотиви.ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО : Набор от хартия за лятна обяви включва в себе си "Здрасти" и "лятото", на 23 фигурата, по 2 листа с 90 клеевыми точки на всяка от тях.ПРОДЪЛЖАВАТ ДЪЛГО : Тези летни деколтета за табла изработени от здрава и водоустойчива хартия изискан, намаляване, тя не сълзотворен и лесно разстояние.СЛУЧАИ на употреба : Нашият годишен набор от изрезки доста приличен размер за плажни партита, на класната стая и офис на стената, на вратата или на прозореца на стаята.ЩАСТЛИВА АТМОСФЕРА : Този комплект бижута за обяви обичат децата или учениците, те могат да украсят стаята си и класна стая на собствената си идея, да донесе повече щастие това лято!.РАЗНООБРАЗИЕ от ДИЗАЙН : Чудесно напечатанная хартия и колоритен дизайн включва в себе си разнообразие от пеперуди, плодове и слънчеви цветя, мила пчела, охлюв и други летни мотиви.ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО : Набор от хартия за лятна обяви включва в себе си "Здрасти" и "лятото", на 23 фигурата, по 2 листа с 90 клеевыми точки на всяка от тях.ПРОДЪЛЖАВАТ ДЪЛГО : Тези летни деколтета за табла изработени от здрава и водоустойчива хартия изискан, намаляване, тя не сълзотворен и лесно разстояние.СЛУЧАИ на употреба : Нашият годишен набор от изрезки доста приличен размер за плажни партита, на класната стая и офис на стената, на вратата или на прозореца на стаята.ЩАСТЛИВА АТМОСФЕРА : Този комплект бижута за обяви харесва на децата или учениците, те могат да украсят стаята си и класна стая на собствената си идея, да донесе повече щастие това лято!.

Общи свойства

Добавки за продукти