0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Транспортна мостова верига FITHOIST G80 3/8 инча x 10 фута | Буксировочная верига с зацепными куки Clevis | на Безопасно натоварване 7100 кг | Сверхпрочная верига за транспортира?

Транспортна мостова верига FITHOIST G80 3/8 инча x 10 фута | Буксировочная верига с зацепными куки Clevis | на Безопасно натоварване

BGN 24.53
Налично за поръчка

Брой продукти

?[МОЩЕН клас G80] - Сверхпрочная транспортна верига клас 80 изработени от много устойчив на опън термообработанного сплав.Верига G80 осигуряват по-висока безопасна работна тежест, от верига с по-ниско качество, но тежат еднакво. ? [СВЕРХПРОЧНАЯ конструкция] - Висококачествена верига на стандартно ниво с размер 3/8 инча подлага на термично обработена и изпитване на якост, за да се гарантира, че веригата не е лесно да се прекъсне и нейната работа е по-стабилна.Буксировочная верига с клевцеобразными захватными куки, монтирани на всеки край, за да създаде надеждни връзки. ?[ НАПРЕДНАЛ ОБОРУДВАНЕ] - Тази грузозахватная верижна замазка е от клас 80, осигурява изключителна здравина на опън и дълъг експлоатационен живот.Покритие от жълто хромата цинк осигурява защита от корозия и улеснява признаването на служителите DOT. ?[КОНСТРУКЦИЯ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ на БЕЗОПАСНОСТТА] - Предназначени за връзване тежки товари.С безопасна работна натоварване в 7100 кг и коефициент на безопасност 4 : 1.Обикновено се използва за превоз на товари върху платформи, а също и като трактор.Идеален за индустриални, селскостопански приложения и теглене. ?[ПРОФЕСИОНАЛЕН и СЪОТВЕТНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ] - Всички наши верига grade 80 и двамата грейферных кука имат съответната маркировка в съответствие със стандартите на NACM.Вие ще отговарят на изискванията на всеки придорожного проверка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.(Да Не се превишава лимит на натовареността!!!). 1 × Транспортна верига с 2 зажимными куки.Транспортна верига G80.Захватный кука Clevis G70 двата края.Предназначен за връзване тежки товари.Нашата верига е лесен за употреба и много е трайна за закрепване на товари на настилки.Безопасно натоварване е 7100 кг.Верига 80-ти клас, съвместима с DOT, повишаване на силата, без допълнително тегло.Използването на вериги на 80-ти клас за надеждно закрепване на тежки товари. . Верига FITHOIST G80 - това е по-надежден инструмент за закрепване за всички, които превозва тежки пътни превозни средства и техника, или за тези, които искат малко повече спокойствие, когато става въпрос за превоз на товари.

Общи свойства

Добавки за продукти