0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Нов Супер OLED екран, Съвместим с Samsung Galaxy A30 2019, LCD дисплей със сензорен екран в събирането + инструменти (черен)

Нов Супер OLED екран, Съвместим с Samsung Galaxy A30 2019, LCD дисплей със сензорен екран в събирането + инструменти (черен)

BGN 1.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Този екран е предназначен за Samsung Galaxy A30 2019, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите.Всички екрани са преминали през серия от строги тестове, преди да изпратите и бяха добре опаковани.Инструменти и две самозалепващи ленти 3 М са приложени, инструкции не, в You Tube има много клипове с инструкции, можете да ги видите.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Грешен съвет ще анулира гаранцията, моля, свържете се с нас, за да реши проблемите, които имате с този продукт.Нуждаете се от професионален технология на инсталиране, ние не носим отговорност за щети поради неправилна експлоатация.Технически характеристики на продукта Размер : 6,4 инча Тип : OLED-стъкло : Corning Gorilla Glass Резолюция : 2340x1080 пиксела съдържание на Пакета : 1 х LCD дисплей, 1 х инструменти, съвместими със Samsung Galaxy A30 2019 Няколко съвета за инсталиране 1. Когато получавате на екрана, моля, проверете в добро ли той състояние.Ако продуктът е повреден при пристигане, моля, уведомете ни, да ни изпратите съобщение.2. Моля, внимателно извадете смахнат екран и се включете в нов екран, дънната платка, след което включете телефона, за да провери дали то работи, преди да инсталирате.Сешоар ще ви помогне да премахнете смахнат екран.3. Кабел на екрана е много чуплив, да не се навеждате да го силно.4. В Интернет има много видео клипове с инструкции, можете да видите някои видео, за да научите, как да го оправя, или да намерят професионална специалист, който ще ви помогне.Как да защитите екрана на вашия мобильного1. Не поставяйте телефона, заедно с ключове, монети или други метални изделия, защото тези предмети могат да надраскат екрана на вашия телефон.2. Използвайте защитно фолио за екрана. 3. Дръжте телефона далече от магнитни материали, защото магнитни материали могат да доведат до загуба на чувствителност, ако ще ги поставя заедно в продължение на дълго време.4. Не използвайте за зареждане на телефона по-ниско качество на адаптер за зарядно устройство на трети лица, това може да доведе до повреда на екрана.5. Не поставяйте го близо до себе си, когато спи, защото заради вашето невнимателно удар той може да падне на пода и на екрана може да се разбиват.Доставка изпращаме в рамките на 24 часа на Дейтона, Ню Джърси (в работни дни).Доставката обикновено отнема 1-7 дни, в зависимост от разстоянието.Понякога доставка може да се бавим заради лошо време, ние оценяваме вашето търпение и ще направим всичко възможно, за да изпраща стоки, по-бързо.Свържете се с нас Ако имате някакви въпроси или проблеми при използване на нашия продукт, моля, изпратете ни съобщение, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Благодаря ви за своето време.

Общи свойства

Добавки за продукти