0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
DOITOOL Квадратен Инструмент, 2 бр., Форма за печене, Лента за форма за печене, Антидеформационная Форма за торта, Лента За Панделки, Инструменти За печене, Аксесоари за ?

DOITOOL Квадратен Инструмент, 2 бр., Форма за печене, Лента за форма за печене, Антидеформационная Форма за торта, Лента За Панделки,

BGN 5.81
Налично за поръчка

Брой продукти

Изработен е от материал, идеално за печене на сладкиши премиум-клас.Идеален за приготвяне на бисквитов, бисквити, шоколад, хляб, сладкиши, торти, пици и т.н. Перфектен кухненски инструмент ще направи семейството си по-щастливи. Намалете количеството на отпадъците от торта, намаляване на натоварването в кухнята и да подобри резултатите.Намокрете го с вода и увийте във форма за печене на кекс, да се поддържа добра форма при печенето.Описание Нашата форма за печене е предназначена за печене на влажни хоризонтални сладкиши, без венчиков, ножове, напукана върховете или твърди ръбове, поради разхлабване на тортата, което позволява да се избегне издигането на центъра и прекомерно печене на ръбовете.Просто намокрете ивици плат и с помощта на примка прикрепете ги към форма за печене на кекс и затегнете.Намалете количеството на отпадъците от торта, намаляване на натоварването в кухнята и да подобри резултатите.Характеристики - Цвят : Лилаво. - Материал : Плат. - Размер : 80x3, 7 виж - Произведен от материал, идеален инструмент за печене на сладкиши премиум-клас. - Намалете количеството на отпадъците от торта, намаляване на натоварването в кухнята и да подобри резултатите. - Намокрете я с вода и увийте форма за печене на кекс, да се поддържа добра форма при печенето. - Идеален за приготвяне на бисквитов, бисквити, шоколад, хляб, сладкиши, торти, пици и т.н. - Перфектен кухненски инструмент ще направи семейството си по-щастливи.Опаковката включва 2 калъпи за печене.

Общи свойства

Добавки за продукти