0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
ESD HSDMYSH Мини Хубаво кофата за Боклук Маса в кофата за Боклук, за Офис Плот кофа за Боклук Миниатюрни кофа за Боклук с капак, Малък кош за отпадъци с капак (Розов)

ESD HSDMYSH Мини Хубаво кофата за Боклук Маса в кофата за Боклук, за Офис Плот кофа за Боклук Миниатюрни кофа за Боклук с капак, Малък

BGN 7.46
Налично за поръчка

Брой продукти

1. [Материал] : екологично чиста пластмаса, нетоксичен и вкус. 2. [Размер] : диаметър от 5,3 инча х височина 8,3 инча (внимание, може би има малък толеранс, измерена хора). 3. [Тегло] : Тегло на продукта нето на по-малко 1,1 кг. в комплекта е включена малка кофа за боклук и 100 торби за боклук. 4. [Функция на приложението] : Това е лесно за боклук.Можете да го поставите на десктопа вместо опаковки от чаени торбички или дъвки.Малката кофа за боклук се използва в кухнята, в хола, тоалетната, спалнята, офиса и т.н. 5. [Специален дизайн] : мини кошчето на работния плот, се разклаща, отворете.Можете да инсталирате чанта. 1. [Материал] : екологично чиста пластмаса, нетоксичен и вкус. 2. [Размер] : диаметър от 5,3 инча х височина 8,3 инча (внимание, може би има малък толеранс, измерена хора). 3. [Тегло] : Тегло на продукта нето на по-малко 1,1 кг. в комплекта е включена малка кофа за боклук и 100 торби за боклук. 4. [Функция на приложението] : Това е лесно за боклук.Можете да го поставите на десктопа вместо опаковки от чаени торбички или дъвки.Малката кофа за боклук се използва в кухнята, в хола, тоалетната, спалнята, офиса и т.н. 5. [Специален дизайн] : мини кошчето на работния плот, се разклаща, отворете.Можете да инсталирате чанта. [Материал] : Пластмаса. [Размер] : диаметър от 5,3 инча х височина 8,3 инча.В комплекта е включена малка кофа за боклук и 100 торби за боклук.

Общи свойства

Добавки за продукти