0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Преносима Градинска Плоча От Неръждаема Стомана, Палатка, Печка, Комплект за Комин, Одностенный Комина, Искрогаситель, Земни Шапки За Комини, Тръби за Къмпинг, Аксе?

Преносима Градинска Плоча От Неръждаема Стомана, Палатка, Печка, Комплект за Комин, Одностенный Комина, Искрогаситель, Земни Шапки За

BGN 0.67
Налично за поръчка

Брой продукти

Метални. ?ТРЪБАТА на КОМИНА ЗА изгаряне на дървесина печка; Комплект тръби за комин за палатки от неръждаема стомана, одностенный искрогаситель за комин, земни шапки за комини, тръби за камина, аксесоари за лагер на фурната. ?ДЫМОХОДНАЯ тръба с ДВОЙНИ стени : Тази дымоходная тръба от неръждаема стомана, специално предназначени за печки на дърва за нощуване на открито с добра устойчивост на топлина и устойчивост на износване.Гъвкаво съчетание на прави тръби и завои позволява инсталиране на печката в по-Голям брой места, като например палатки с отопление, хамаци и джипове. ?ТРЪБА ЗА ПЕЧКА на ДЪРВА : При свързване с други тръби със същия диаметър свързващо съединение херметически и изтичане на газ няма.Бъдете внимателни, за да не се Деформира Печную тръбата, поради компресия.Ние ще отговорим на всички Ваши въпроси в рамките на 12 часа и ще Ви предоставим приятни покупки. ?ДЫМОХОДНАЯ ТРЪБА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, Дебелина дымоходной тръби е от 0,5 mm. В сравнение с някои лесно деформируемыми дымоходными тръби, даден на пазара, ние използваме по-дебели тръби.Материалът е здрав, това не е лесно да се деформира ръчно, което може да осигури по-дълъг живот Печной тръби. ?КОМИН ЗА изгаряне на дървесина ПЕЧКА; Лек и гъвкав, лесен за инсталиране и използване.Продукт се отличава с тънък качество на изработка.Широко приложение - приложимо към кемпингу на открито, вътрешни газови тръби и вентилация при пътуване на проходимост.Описание?търсите професионални и практични, ауспуси? ? Нашите продукти ще бъдат за вас един добър избор. ? Е изработен с изискана изработка от материал от неръждаема стомана, различна издръжливост и практичност.Характеристики-Цвят : сребрист-Материал : неръждаема стомана-Размер : 22,00 X6,00 X6,00 см / 8,65 X2,36 X2,36 инча?Комин за къмпинг може да бъде в къмпинга, барбекю, открит и на други места.? Лек и гъвкав, той е лесен за инсталиране и използване.Продукт се отличава с тънък качество на изработка.Широко приложение - използва се за нощуване на открито, газови тръбопроводи в помещения и вентилация при пътуване на проходимост.? Изключителна изработка гарантира неговата дълготрайност и популярност.Споделете със своите приятели и семейството си, защото е практично.? Регулируема комин на комин в добро дизайн, с фина обработка, ще имате приятно усещане за допир.? Комин на комин - това е много удобен и практичен малък инструмент, който можете да използвате в ежедневието.Пратката включва 1 х комин на комин.

Общи свойства

Добавки за продукти