0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Маша за коса 2 в 1 Многофункционална Професионална Керамична Плойка Електрическа Гребен маша за Коса Инструмент за стайлинг на коса (Цвят: 18 мм)

Маша за коса 2 в 1 Многофункционална Професионална Керамична Плойка Електрическа Гребен маша за Коса Инструмент за стайлинг на коса (Цвят:

BGN 2.00
Налично за поръчка

Брой продукти

◆Панел с керамично покритие осигуряват страхотен блясък и здравословен завършек.За получаване на бързи и лъскави къдрици, загрейте до 100 за около 20 секунди.В него е предвидена технология за равномерно затопляне на къдрици. ◆ Стилен и практичен пожароустойчива текстил въже. ◆ въртящ се кабел на 360 градуса предотвратява заплитане и ви позволява да се движи. ◆ Бързо се затопля до идеалната максимална температура на 450 градуса за кератин. ◆ Автоматично заключване на температурата, за да осигури непрекъснато отопление в продължение на общо ползване. ◆Панел с керамично покритие осигуряват страхотен блясък и здравословен завършек.За получаване на бързи и лъскави къдрици, загрейте до 100 за около 20 секунди.В него е предвидена технология за равномерно затопляне на къдрици. ◆ Стилен и практичен пожароустойчива текстил въже. ◆ въртящ се кабел на 360 градуса предотвратява заплитане и ви позволява да се движи. ◆ Бързо се затопля до идеалната максимална температура на 450 градуса за кератин. ◆ Автоматично заключване на температурата, за да осигури непрекъснато отопление в продължение на общо ползване.Име на продукта : плойка Цвят : черен Размер : както е показано В комплекта са включени : 1 * плойка маша.

Общи свойства

Добавки за продукти