0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
професионални инструменти за моделиране на коса 6 инча, ножици за подстригване + ножици за филировки, Супер отстъпка (в синьо)

професионални инструменти за моделиране на коса 6 инча, ножици за подстригване + ножици за филировки, Супер отстъпка (в синьо)

BGN 8.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Моля, свържете се с мен, ако имате проблем с наркотиците, ние ще решим проблема, моля, не оспаривайте и върни парите.Поръчката не включва кутия, изображение осигурява по-добър външен вид, благодаря ви за вашето разбиране. 100% ново високо качество, ние го правим само професионални ножици за коса.Ако имате въпроси, моля, свържете се с мен по електронна поща, ние имаме специален отдел за обслужване на клиенти.Ножици не могат да определят доставчик на логистични, нашата логистика по целия свят обикновено се изпраща по 10-20. Моля, свържете се с мен, ако имате проблем с наркотиците, ние ще решим проблема, моля, не оспаривайте и върни парите.Поръчката не включва кутия, изображение осигурява по-добър външен вид, благодаря ви за вашето разбиране. 100% ново високо качество, ние го правим само професионални ножици за коса.Ако имате въпроси, моля, свържете се с мен по електронна поща, ние имаме специален отдел за обслужване на клиенти.Ножици не могат да определят доставчик на логистични, нашата логистика по целия свят обикновено се изпраща по 10-20. Марка : SHARONDS Име : Фризьорски ножици Модел : ZYF Рейтинг : AAAAA Размер : 6,0 см/ 17,5 см Материал : 440 C Твърдост : 62 HRC Разреженность : 20%-30% на Помещение включва : 1x ножици за рязане 1x филировочные ножици 1x чанта за ножици - Здрав материал : Изработен е от 100% висококачествена неръждаема стомана, притежава отлична здравина, твърдост 62 HRC, устойчивост на корозия, висока температурна устойчивост и трайност. - Работа с ножове : В тези професионални фризьори ножницах от висококачествена неръждаема стомана се използват прецизна нож и заточенные ръчно край за лесно и еднакво подстригване. - Дизайн на дръжката : Нашите фризьорски ножици са с ергономичен дизайн крива ръкохватка, която намалява напрежението в китките, лактите и умора на ръцете и лесно за използване. - Широк спектър от приложения - Нашите фризьорски ножици са идеални за персонал на салона, фризьорите и частни лица!Инструкции за поддръжка ножици : 1. Моля, не перекрывайте подаването на въздух. 2. Благородна стомана с висока рязкост.При използване на ножица, не забравяйте да се обърне внимание на безопасността. 3. Съхранявайте го чисти след употреба и ако е необходимо смазване. 4. Моля, използвайте ножици внимателно, не изпускайте с височина, че да боли адаптивност ножица до ръба. 5. Не ги използвайте за рязане на метални предмети.Ножиците могат да се използват само за стригане, в противен случай тя ще скъси живота на.

Общи свойства

Добавки за продукти