0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Alioyoit Забавно Куче Дървена Табела Лай и Скара Кръгла рамка, която да Закачалка за домашни Кучета с саркастичен тяхното Кучешка Казвайки Шик Стил, Изработени по Поръ?

Alioyoit Забавно Куче Дървена Табела Лай и Скара Кръгла рамка, която да Закачалка за домашни Кучета с саркастичен тяхното Кучешка Казвайки

BGN 9.71
Налично за поръчка

Брой продукти

Но също така това е една чудесна идея за housewarming, рожден ден, годишнина, сватба, Коледа и там, където се нуждаят от любов.Монтаж : Кръгла дървена подвесная дъска идва с кабел.Много е лесно да го закачите на стената, врата, врати, ограда и прозорец.И като фигура, така и текст на една дървена знак могат да бъдат персонализирани. ✔【Различни размери】 : Кръгла дървена табела има два вида диаметър на избор.Ако искате да направите дървена знак за поръчка, моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката. ✔【Различни размери】 : Кръгла дървена табела има два вида диаметър на избор. ✔【Лесна инсталация】 : Кръгла дървена табела идва с кабел.✔【Материал премиум-клас】 : Кръгла дървена табела е изработена от висококачествен дървен материал, който е лек, без мирис и достатъчно устойчив за продължителна употреба, отвътре и отвън на помещенията.Не пада и не избледнява.Много е лесно да го закачите на стената, врата, врати, ограда и прозорец. ✔【Множествено прилагането на】 : най-Доброто врати украса за входната врата, предна веранда, двор, обработваема земя, градини, дворове, къщи, фермерска къща, хол, трапезария, кухня, къща, вила, летни вили, вили на брега на езерото, кафе, пъб и бар.Отделете една минута, за да направите вашия дом по-топъл и елегантен.

Общи свойства

Добавки за продукти