0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Поясная чанта MOCOCITO по рамото за мъже и жени, с 3 джоба с цип, Поясная чанта за бягане, с регулируем ремък за пътуване, бягане (05-ПУ-Чисто черен)

Поясная чанта MOCOCITO по рамото за мъже и жени, с 3 джоба с цип, Поясная чанта за бягане, с регулируем ремък за пътуване, бягане (05-ПУ-Чисто

BGN 1.67
Налично за поръчка

Брой продукти

【ПРОСТОРЕН】 - размер на 12,6 инча x 5.9 инча x 3.6 инча с 3 джоба отделения с цип, подсилени двойни шевове и подплата от полиестер.В джоба си ще се настанят удобно на бутилка с вода, фотоапарат, телефон, слушалки, ключове, портфейл, храната и всичко останало, с което можете да пътувате. 【Регулируеми удължени колани】 - Изработени от висококачествена нейлонового материал и има максимална дължина чанти до 47 инча /виж 120 (Дължина чанти 12,6 инча + дължина на колана 34,6 инча) е Подходящ за всички видове тялото.Можете да го носите отпред на кръста, отзад на бедрото, диагонално на гърдите или през рамо. 【Лек, водоустойчив И издръжлив】 - Чантата е изработена от висококачествена лека полиестер тегло от само 130 грама (4,59 грама), при това тя притежава отлична водонепроницаемостью и дълголетие. 【Тежки цип】 Цип са в основата на колан чанти, MOCOCITO crossbody е изработена от висококачествена гладка цип с матирана метална глава, здрав и работи безпроблемно. 【Че получавате】 - Поясная чанта и пакета, 12 месеца гаранция и приятелско обслужване на клиенти.

Общи свойства

Добавки за продукти