0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Поясная чанта MOVOYEE за бягане с държач за бутилки с вода, Водоустойчив Поясная чанта за жени, Мъже и Деца, Тънка Поясная чанта за телефона iPhone, Поясная чанта За разход?

Поясная чанта MOVOYEE за бягане с държач за бутилки с вода, Водоустойчив Поясная чанта за жени, Мъже и Деца, Тънка Поясная чанта за телефона

BGN 3.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Поясная чанта с голям размер за жени, поясная чанта, водоустойчив поясная чанта за мъже, поясная чанта за жени, мъже поясная чанта, детска поясная чанта за момичета, набедренная чанта, колан за бутилки за вода, колан за телефон, зона за хидратация, зона за джогинг, поясная чанта за медицинска сестра за жени, поясная чанта за мъже, поясная чанта за мъжете, скъпа поясная чанта, забавна поясная чанта за дресура на кучета, поясная чанта за разходки на кучета.Детска поясная чанта за джогинг, поясная чанта за жени, дамски поясная чанта с голям размер, поясная чанта за жени, поясная чанта за мъже, зона за джогинг. Един допълнителен джоб отстрани за носене на бутилка с вода / чаршафи, вътрешната мрежа държи здраво бутилка с вода.Лека и мека неопреновый материал - Изработен е от водоустойчив и упорит до спукване материал.Без отскок и удобно : устойчива на плъзгане дизайн позволява да се уверите, че ремъкът не ще скача и си трие по време на джогинг.Противоскользящий колан го предпазва от подпрыгивания и решетка по време на джогинг.При измерване на ръчно може да има някаква разлика. Отвор за поставяне на слушалки.-Мек материал, който не натрет кожата.Черна поясная чанта за жени, модни поясная чанта за жени, мъже поясная чанта за деца, зона за бягане за жени, зона за бягане за мъже, поясная чанта за медицински сестри, водоустойчив туризъм поясная чанта.Ако някой не е доволен, моля да се свържете директно с нас, без излишни движения.Останете на място.Водоустойчив поясная чанта за жени, поясная чанта за мъже. Поясная чанта с държач за бутилки с вода за джогинг, пешеходен туризъм, каране на колело, пеша, овлажняване, раса, маратон, бягане, скално катерене, фитнес. Поясная чанта за пътеки за мъже, деца и жени с по-голям джоб с цип отпред за съхранение на всички телефони. Отвор за поставяне на слушалки.Джоб държи телефон, голяма чанта, не е като другите на пазара, е твърде малък.Напълно се регулира според размера на талията си. Един допълнителен страничен джоб за съхранение на аксесоари, ключове, документи за самоличност и други необходими.Многофункционален : 1.Поясная чанта с голям размер за жени, поясная чанта, водоустойчив поясная чанта за мъже, поясная чанта за жени, мъже поясная чанта, детска поясная чанта за момичета, набедренная чанта, колан за бутилки за вода, колан за телефон, зона за хидратация, зона за джогинг, поясная чанта за медицинска сестра за жени, поясная чанта за мъже, поясная чанта за мъжете, скъпа поясная чанта, забавна поясная чанта за дресура на кучета, поясная чанта за разходки на кучета. Един допълнителен страничен джоб за съхранение на аксесоари, ключове, документи за самоличност и други необходими.Ако някой не е доволен, моля да се свържете директно с нас, без излишни движения. Поясная чанта с държач за бутилки с вода за джогинг, пешеходен туризъм, каране на колело, пеша, овлажняване, раса, маратон, бягане, скално катерене, фитнес.Регулируем колан Еластичен, стегнат колан / бретелька напълно се регулира според размера на талията си.

Общи свойства

Добавки за продукти