0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Паяжини, Чанта за Дрехи за Хелоуин с Плечевыми Ремъци, Раница за Пране, Чанта за съвсем малък, Подвесная Кошница за Къмпинг, за Пътуване, Предмети от Първа Необходим?

Паяжини, Чанта за Дрехи за Хелоуин с Плечевыми Ремъци, Раница за Пране, Чанта за съвсем малък, Подвесная Кошница за Къмпинг, за Пътуване,

BGN 9.59
Налично за поръчка

Брой продукти

【Капацитет 100 л】 Размер на нашето торбичката за пране : 14,5 (диаметър) х 29,3 инча с капацитет 100 л, което е много повече нормални раници за пране.В голям размер е достатъчно, за да се настанят 2-3 сваляне на бельо на всеки. 【Здрав материал】 е Изработен от плат Оксфорд 600 D, тази чанта за дрехи лек от теглото, издръжлива и устойчива на счупвания.Подсилени ред позволява да не се притеснявате за лек скъсване.Уверете се, издръжливост и по-дълъг срок на служба. 【Удобен дизайн】 Благодарение на регулируеми през скута ремням, дизайн на стягане на съвсем малък, окачен дръжката, чантата за дрехи удобен за носене и излиза, бързо да и извадят неща, тя също може да бъде окачен директно на врата, банята, килера. 【Многоцелеви】 Можете да използвате тази чанта за бельо не само за съхранение на дрехи, играчки, спортни съоръжения, но и като пътна чанта за багаж или походного на раницата.Много подходящ за лагери перални, на общежитието на колежа, баня, апартамент, пране и т.н. 【Лесно почистване】 Ни торба за дрехи extra large heavy duty може да се пере директно в колата, за да изсъхне на пералнята или да се мотае да изсъхне, че просто и е удобно за спестяване на вашето време.Порекомендуйте мек почистващ препарат.Защо са избрали нашата чанта-раница за пране на дрехи? Размер : 14,5 (диаметър) x 29,3 инча Материал : плат Оксфорд 600 D Характеристики : Регулируеми презрамки + дизайн с завязками + Подвесная писалка 1. Нашата чанта-раница за пране на дрехи, произведени от плат Оксфорд 600 D, която е различна здравина, устойчивост на износване и устойчивост на счупвания. 2. Голям капацитет 14,5 (диаметър) х 29,3 инча - 100 л капацитет 2-3 сваляне на бельо, подходящ за един или семейна употреба. 3. Нашата чанта-раница за пране на дрехи с регулируеми плечевыми ремъци, за да може да се регулира на дължина в зависимост от вашите нужди, да я нося и да отидете.Дизайн на чантата на съвсем малък позволява да не се притеснявате за това, че нещата ще падне.Подвесная дръжка ви позволява да закачите чантата си точно на вратата на банята, хола, спалнята и за да спестите място за съхранение на дрехи и играчки. 4. Нашата чанта-раница за пране на дрехи може не само да се съхранява на мръсни дрехи, детски играчки, спортни съоръжения, но също така може да се използва като пътна спортни чанти или походного на раницата.Много подходящ за пране, баня, стая в общежитието студенти, апартаменти, тоалетната, лагери, пътувания и т.н.

Общи свойства

Добавки за продукти