0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Abaodam 2 Комплекта Флаг Банер Бала Банер Оформление партита 2020 Выпускное Украса Овесени ядки Банер Вечерни Аксесоари медицинска Сестра Дърпа Флаг Европейски и Амери?

Abaodam 2 Комплекта Флаг Банер Бала Банер Оформление партита 2020 Выпускное Украса Овесени ядки Банер Вечерни Аксесоари медицинска Сестра

BGN 1.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Бала банер на чул : -Празнувайте в своята гордост и чест на тази прекрасна страна на бала.Набор на дипломни банери : Тези деления банери - чудесен реквизит за снимки, което можете да споделите с членовете на семейството си и приятели.Набор на дипломни знаме : -Можете да ги окачи на стената над масата, на вратата или на прозореца, в коридора или на дърво като фон на вашия абитуриентски партита.Ние така се гордеем с Вас : подвешиваемся клоните и тавана или отвор в стената, развешиваем десертни маси, декорации и всичко място за партита. Выпускная овесени ядки 2020 г. : Този забележителен набор от аксесоари за абитуриентски партита идеално място за вашата стилна абитуриентски партита.Бала банер на чул : -Празнувайте в своята гордост и чест на тази прекрасна страна на бала.Набор на дипломни банери : Тези деления банери - чудесен реквизит за снимки, което можете да споделите с членовете на семейството си и приятели.Набор на дипломни знаме : -Можете да ги окачи на стената над масата, на вратата или на прозореца, в коридора или на дърво като фон на вашия абитуриентски партита.Ние така се гордеем с Вас : подвешиваемся клоните и тавана или отвор в стената, развешиваем десертни маси, декорации и всичко място за партита. Выпускная овесени ядки 2020 г. : Този забележителен набор от аксесоари за абитуриентски партита идеално място за вашата стилна абитуриентски партита.Пратката включва 2 x набор от банери Характеристики -Този забележителен набор от аксесоари за абитуриентски партита е идеално място за вашия стилен подвесного банер за абитуриентски партита. - Дължина на низ : Ние така се гордеем с Вас. - Празнувайте гордостта и честта на това невероятно страхотна банер за абитуриентски партита. - Можете да ги окачи на стената, над врата или прозорец, над масата, по протежение на коридора или на дърво, на фона на банера на вашия клас GRAD party 2020. - Цвят : бял банер абитуриентски клас. - Ще ви помогне да създадете добра атмосфера на партито.Дайте да ви друго усещане визуални впечатления от бала на овесена каша. - Размер : Около 12x12x0,1 см банер от зебло клас. - Тези деления банери - чудесен реквизит за снимки, за да можете да направите снимки и да ги споделят с членовете на вашето семейство и приятели. Бала банер от зебло. - Материал : Хартия, банер "ние толкова се гордеем с теб".комплект за направата на бала овесени ядки Информационни продукти, аксесоари за бала Търсите специална декорация за абитуриентски партита?След малко свежест и приукрашивания за парти с помощта на тези банери!Можете да ги окачите на стената, маси, над врати, като фон за снимки и вътрешни или външни декорации.готин банер 2020 Отлична декорация за създаване на един незабравим спомен за вас и вашите съученици, учители и приятели.

Общи свойства

Добавки за продукти