0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
10 Опаковки, Химикалки и Бънджи-въжета, с Регулируеми Куки и скоби за tarps, 24-инчови Тежкотоварни Бънджи-Колани, Еластична, Бънджи-Въже за закрепване на Навес, Tarps, Бага?

10 Опаковки, Химикалки и Бънджи-въжета, с Регулируеми Куки и скоби за tarps, 24-инчови Тежкотоварни Бънджи-Колани, Еластична, Бънджи-Въже

BGN 13.86
Налично за поръчка

Брой продукти

?【Диаметър на топчета, БЪНДЖИ-въжета, 3В1 : 1,06 инча. ?【НАДЕЖДНО ЗАКЛЮЧВАНЕ】Кука идва с фиксирующим пръстен, за да бънджи кабел не разблокировался по време на употреба.Бънджи-въжета за тежки условия на работа на открито осигуряват надеждна връзка еластични въжета с куки, без риск от тяхното отслабване. ?【СКОБИ за tarps тежки】 Тежкотоварни скоба за tarps, разработен с помощта на винт с накатанным пръст за стягане на челюстта, може надеждно задържане на брезата, дори при силен шторме. ?【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】Можете да си купите повече за техните приятели и семейства, това ще бъде полезно и за тях.Ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на нашето бънджи кабел, моля, не се колебайте да ни информира, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти отговори и ще реши проблем за вас в рамките на 24 часа. ?【Диаметър на топчета, БЪНДЖИ-въжета, 3В1 : 1,06 инча. ?【НАДЕЖДНО ЗАКЛЮЧВАНЕ】Кука идва с фиксирующим пръстен, за да бънджи кабел не разблокировался по време на употреба.Бънджи-въжета за тежки условия на работа на открито осигуряват надеждна връзка еластични въжета с куки, без риск от тяхното отслабване. ?【СКОБИ за tarps тежки】 Тежкотоварни скоба за tarps, разработен с помощта на винт с накатанным пръст за стягане на челюстта, може надеждно задържане на брезата, дори при силен шторме. ?【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】Можете да си купите повече за техните приятели и семейства, това ще бъде полезно и за тях.Ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на нашето бънджи кабел, моля, не се колебайте да ни информира, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти отговори и ще реши проблем за вас в рамките на 24 часа. 10 x бънджи кабел с лъжичка и регулируема кука, 10 x брезентовых скоби с трайно фиксирующей дръжка.Заредете комплекти бънджи-въжета, STATABSTA ще се погрижат за всички ваши пътувания, работа по двора, превоз на товари, къмпинг и съхранение вкъщи.Лесно регулиране на дължината на бънджи-на колан в зависимост от вашите нужди.Наистина се регулира от потребителя, без рязане или завързване на възел.Никога не обезмаслено.Тежки комплекти за закрепване на бънджи може да се използва широко в скоби за капаци, скоби за капаци, скоби за тежки условия на работа, скоби за един навес, на затягане скоби, скоби за автомобилни покривала, брезентовых скоби, скоби за тента за къмпинг, скоби за бънджи кабел, скоби за бънджи кабел, бънджи скоби, бънджи скоби, скоби за тента, скоби за тъкани, големи скоби за тежки условия на работа, скоби за тежки условия на работа, скоби за тежки условия на работа, куки за покриване на басейна, скоби за покриване на басейна, скоби за покриване на басейна.

Общи свойства

Добавки за продукти