0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
2 Опаковане на Седалките за намаляване на шума - Шумозащитная капак, Калъф от черен филц, Калъф за гребец Чувствах облицовки, Калъф за монтировки, Универсален калъф ?

2 Опаковане на Седалките за намаляване на шума - Шумозащитная капак, Калъф от черен филц, Калъф за гребец Чувствах облицовки, Калъф за

BGN 5.33
Налично за поръчка

Брой продукти

【Професионално премахване на шума 】 Калъф за намаляване на шума, произведен от здрава и устойчива на износване чувствах плат.Според професионалното тестване на клиентите в най-голяма степен може да се намали до 50 db.Това ще ви осигури комфортна работна живот. 【Дизайн Super Fit 】 Горна широчина своята практика от черна почувствах тъкан е 4,4 инча, долна широчина - 2 инча и дължина - 5,5 инча.Който идеално се съчетава с съемником облицовки и основно се използва с всички съемниками облицовки, даден на пазара. 【Конструкция с двойна защита 】 Здрав войлочный материал, който е точно подходящ за гребец, облицовки, цялостно токарной обработка, изискан и чист, устойчив на надраскване и устойчив на абразия, естествен на пипане. 【Лесна употреба 】 Точната дизайн за отваряне, много лесен за използване.Благодарение на големия дупката смит нагоре, гребец довършителни можете да вмъкнете директно в шумоподавляющую втулка върха.Тиха и приятна работна животът отсега нататък започва с шумоподавляющего своята практика. 【Широко приложение 】 Независимо дали сте инженер, специализирана в областта на строителството, мечтател, който изгражда за собствения си дом, или млад човек, готов да уча архитектура, трябва да имате това, че може да ви осигури по-голям комфорт в работата и живота.Описание на продукта : ⏏Ние твърде често расстраивались, дължащи се на шум, причинени от ремонт у дома.След разработването на професионални инженери мога да ви представим тази шумоподавляющий калъф, който ще ви позволи спокойно и комфортно прекарване на времето на работа.Професионален производител : ✦Ние сме разработили шумоподавляющий калъф само за съемников довършителни работи. ✦Нашия шумоподавляющий ръкав е изработена от висококачествени дебелото чувствах плат.Благодарение на уникалния процес на проектиране, на което да се чувствате кацане, ниво на шум може да се понижи до 50 децибела, което свежда до минимум шума и създава благоприятни условия за работа.Характеристики : ✔Професионални намаляване на шума и премахване на шум - произведен от дебелото чувствах плат за намаляване на шума. ✔ Размер ръкави за намаляване на шума - 4,4 х 2 х 5 инча. ✔ Цялостна защита - войлочный материал, издръжлив, устойчив на абразия, удароустойчив, устойчив на надраскване и мек на пипане. ✔ Изискан дизайн - цялостна обработка на струг машина, аккуратная и осъжда, стегнато. ✔ Лесна употреба - точната конструкция на отвора ви позволява да поставите гребец завършва директно в голяма дупка, за да гарантира комфортна работа. ✔ Многофункционално приложение - стилен и неутрален дизайн, подходящ за професионална употреба и достатъчно стилен, за да отговори на нуждите на персоналния организатор.Вие ще получите : ☛ 2 опаковки на седалките за намаляване на шума Внимание : ? Е универсален калъф, моля, проверете размера на вашето гребец довършителни работи.

Общи свойства

Добавки за продукти